tiistai 15. maaliskuuta 2016

Vastavalkean Tilannehuone kirjotuksia 10.1.-20.1.2016

Vasta uutisoitiin "ruskeasta kääpiöstä" aurinkokuntamme äärirajoilla. Nyt tulee toinen tutkimusryhmä uuden planeetan mahdollisen olemassaolon kanssa julkisuuteen. Mitähän kaikkea sieltä vielä löytyykään.
Gravitational signature hints at massive object that orbits the Sun every 20,000 years.
NATURE.COM
Tykkää
Kommentoi
Onko Venäjä syypää pakolaistulvaan ja Eurooppaa uhkaavaan paluuseen 1920-30 - luvun pimeään aikakauteen ?
Pääministeri Sipilän erityisavustaja Antti Pentikäinen Ylellä:
Pakolaisia käytetään kyynisesti aseena Eurooppaa vastaan... 
Näytä lisää
Viime vuoden pakolaisvirta oli vasta alkusoittoa, pääministerin erityisedustaja ja YK:n rauhanvälitysverkoston johtaja Antti Pentikäinen sanoo.
WWW.SUOMENMAA.FI
Tykkää
Kommentoi
Rohkenen pyytää tutustuun tämän kaverin ideaan. Tuskastuttavan kauan kestää tämän ajatuksen nousu mutta tuntuu että vihdoin se ottaa ilmaa alleen. Päätelkää itse. 
Sign up for an early invite at http://upriser.com
YOUTUBE.COM
Tykkää
Kommentoi
"-Geopolitiikassa on syklejä kuten taloudessakin. Edellistä geopoliittista sykliä kutsuttiin toiseksi maailmansodaksi. Nyt olemme uuden syklin alussa. Tämä on vasta alkua, tilanne on kehittymässä paljon pahemmaksi, Bremmer ennusti puhuessaan sijoittajakonferenssissa Tukholmassa."
New Yorkin yliopiston professori ja tutkimusyhtiö Eurasia Groupin perustaja Ian Bremmer arvioi maailman olevan nyt tilanteessa, jollaista ei ole nähty sitten…
UUSISUOMI.FI
Tykkää
Kommentoi
Tässä pienen jenkki vaihtoehtomedian edustaja kokoaa asioita ja pyytää näkemään asiat laatikon ulkopuolelta. Vastavalkeaa siis on muuallakin kuin täällä.
In today's video, Christopher Greene of AMTV explains the Matrix and the Economic Collapse 2016. Website: http://www.amtvmedia.com/ On Demand:…
YOUTUBE.COM
Tykkää
Kommentoi
Taloudellista epätasa-arvoa vastaan kamppaileva avustusjärjestö Oxfam julkaisi tuoreimmat tilastonsa vaurauden jakaantumisesta maailmassa. Oxfamin mukaan maailman 62 rikkainta miljardööriä omistaisi nyt yhtä paljon kuin 3,69 miljardia köyhintä ihmistä.
Taloudellista epätasa-arvoa vastaan kamppaileva avustusjärjestö Oxfam julkaisi tuoreimmat tilastonsa vaurauden jakaantumisesta maailmassa. Oxfamin mukaan…
MASIK.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI

Lisää uutisia Hillaryn sähköposteista Libya kriisiä koskien. Ranska ja USA olivat hyvin nyreissään kun kullalla vakuutetun Afrikan oman valuutan kehittely eteni.
For attempting to compete with the Western central banking system - Gaddafi was snubbed out by NATO.
THEFREETHOUGHTPROJECT.COM
Iltalehden Tietoykkösellä teettämän kyselyn mukaan vain viidennes suomalaisista haluaisi kieltää katupartiot. 57 prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, ettei katupartioita tule kieltää.
Edes kokoomuslaiset eivät kannata katupartioiden kieltämistä, selviää Iltalehden kyselystä.
ILTALEHTI.FI
Tykkää
Kommentoi
Helvetti ihmiset on laiskoja, jos ei kiinnosta käydä töissä niin ei se oikeuta varastamaan toiselta. Jos ei kiinnosta tehdä mitään niin pitää tyytyä siihen mitä saa.
Kampin kauppakeskuksen vartijat saivat lauantaina kiinni miehen, joka oli piilottanut kassiinsa lähes seitsemänsadan euron arvosta omaisuutta…
METRO.FI
Tykkää
Kommentoi
Riikan alustavia pohdintoja aiheesta.
Palkitun tutkimuksen mukaan pakolaiskriisejä synnytetään tarkoituksella poliittisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ RIIKKA SÖYRING
Kuisma: "Vihavainen on kansallinen huippuyksikkö ja kansainvälinenkin, jos kirjoittaisi suuren englanninkielisen lehden esseisti-kolumnistina. Todellinen (sala)neuvos"
TIMO-VIHAVAINEN.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ TIMO VIHAVAINEN
Tykkää
Kommentoi
Professori Timo Vihavainen: "Totuuden, kuten myös hyvyyden ja kauneuden palveleminen olivat kulttuurin keskeisiä tehtäviä. Journalistien kannalta tehtävä oli yksinkertainen: heidän tehtävänään oli kertoa se totuus, jonka saivat tietoonsa ja jota oli syytä sellaisena pitää. Sen sijaan journalismin tehtävänä ei ollut opettaa kansalle, mitä totuudesta piti ajatella eikä siihen missään tapauksessa kuulunut epämukavien tosiasioiden piilottelu. Uutiset ja kommentit oli selkeästi erotettava toisistaan ja tämä oli se tärkeä asia, joka erotti vapaan tiedonvälityksen totalitaarisesta.
Nyt on toisin. Journalistit kokevat ilmeisesti tehtäväkseen maailman pelastamisen ja heidän kunnianhimonaan on tuottaa sellaista sisältöä, joka edistää kaikkia hyvä asioita ja vahingoittaa huonoja."
TIMO-VIHAVAINEN.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ TIMO VIHAVAINEN
Tykkää
Kommentoi
Diblomatia toimii vaikka jotku Jenkeissä edelleen sitä mieltä että vain voima toimii.
We had ten US Navy sailors cross into Iranian waters, and they were detained. The were in two boats which were boarded by the Iranian navy. They were held…
YOUTUBE.COM
Tykkää
Kommentoi
Tämä oli yllättävä käänne.
Heikkolaatuisiin subprime-asuntolainoihin liittyvien sijoitustuotteiden myynnistä on koitunut suurpankeille jo yhteensä yli 40 miljardin dollarin sakko- ja korvauskulut.
WWW.KAUPPALEHTI.FI|HENKILÖLTÄ KAUPPALEHTI
Iranin ja Usa:n diblomatia toimi tehokkaasti. Se ei kaikkia jenkeissä miellytä. Aika mainio kuva jutussa.
Tykkää
Kommentoi

Soppaa sakeutetaan.
The Harney County fire chief says he was threatened and told to "back off" after discovering FBI agents posing as Oregon militiamen.
THEFREETHOUGHTPROJECT.COM
Tykkää
Kommentoi
Olemme saanet Sande Parkkonen kekustelemaan tänne, hienoa. Tätä hänen juttua ei käsittääkseni ole täällä vielä jaettu ja mielestäni tässä on koottu kaikki tärkeät vaiheet nykyisen levottomuuden simenen kylvön vaiheet hienosti linkeineen esille. Kiitos Sande.
Tervetuloa lukemaan blogiani. Tarkoituksena on rähistä ja meuhkata estottomasti yhteiskunnallisia…
RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ SAMI PARKKONEN
Tykkää
Kommentoi
Tätä kirjoittaessani tiedostan, että poliittisen profilaationi vuoksi se, mistä seuraavaksi kirjoitan, saattaa tehdä minusta poliittisen ruumiin pienessä piirissä.…
SEBASTIANTYNKKYNEN.COM
Tykkää
Kommentoi
Mikko Elo
Tätä on suomalainen tiedottaminen tänään:YLE tietää, että ulkoministeriön verkkovaloilun suoritti venäläinen ryhmä. Asiaa tutkiva Suojelupoliisi (Supo) ei vielä
Näytä lisää
Tykkää
Kommentoi
Britannian vanhimpiin kuuluva pankki ennustaa pörssikurssien putoamista.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ RIIKKA SÖYRING
Suomen ja Ruotsin pääministerien yhteinen Nato-kannanotto tuli hyvään aikaan.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ MIKKO ELO
"The Pentagon says it briefly lost contact with two small Navy craft in the Persian Gulf on Tuesday but has received assurances from Iran that the crew and vessels will be returned safely and promptly."
ZEROHEDGE.COM
Tykkää
Kommentoi
Aletaan puhumaan taas siitä ketkä ovat ehkä vastuussa nykytilanteesta. Ketkä hyötyvät tästä? 
Last week, Mr Orban accused Mr Soros – who was born in Hungary – of deliberately encouraging the migrant crisis. “This invasion is driven, on the one…
YOUTUBE.COM
Tykkää
Kommentoi
Maaseudun Tulevaisuudessa Tulevaisuudentutkija Tuomas Kuhmonen näkee että olemme tienhaarassa siinä miten Suomen tulisi toimia. Verkkoversio on suppeampi mutta lehdessä parempi juttu ja kyseinen kuva.
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/…/tulevaisuustutkija-iso…
Harri Kuusela
Maaseudun Tulevaisuudessa Tulevaisuudentutkija Tuomas Kuhmonen näkee että olemme tienhaarassa siinä miten Suomen tulisi toimia. Verkkoversio on suppeampi mutta lehdessä parempi juttu ja kyseinen kuva.
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/…/tulevaisuustutkija-iso…
Tykkää
Kommentoi
Surullista, olin tuolla muutama kuukausi sitten.
Veikkaanpa, että näitä alkaa tulemaan lisää. Varsinkin turistikauden ollessaan huipullaan. En yllättyisi, jos Venäjällä on tämän kanssa jotain tekemistä. Erdogan ylitti punaisen viivan.
Näytä lisää
Senior government official says at least nine of 10 victims of blast in Sultanahmet district were German nationals
THEGUARDIAN.COM|HENKILÖLTÄ GHAITH ABDUL-AHAD
Tykkää
Kommentoi

Mietin pitkään laitanko tätä ollenkaan koska tilanne alkaa hieman tulehtuun tämän aiheen saralla. Katsoisin että tämä on kumminkin tarpellista tietoa siitä mitä tässä meille uudessa ilmiössä "Taharrush gamae":ssa on kyse.
Lainaus: "Silti kannattaa tutustua tähän Susanne Dahlgrenin haastatteluun. Hänen tutkimuskohteenaan on pitkään ollut yksi arabimaailman köyhimmistä ja takapajuisimmista maista, Jemen, ja hän ihan oikeasti tietää aika paljon näistä asioista."
Jos jostain tämä
Näytä lisää
Taharrush gamae on tutkijoiden tuntema ilmiö, jossa miesjoukko ahdistelee naisia julkisella paikalla häpäistääkseen heidät.
ILTALEHTI.FI
Tykkää
Kommentoi
En enää tunnista Tilannehuonetta samaksi yhteisöksi, johon liityin. Joten eroan.
Tykkää
Kommentoi
Kun tarkastelee viime aikoina käytyä keskustelua, niin tuntuu kuin tästä yhteisöstä olisi tullut jonkinlainen "rasmuksen ja rajat kiinni -ryhmän" kohtaamisalue ja käyty dialogi on sen mukaista - yhden asian kanava.
Harmillista kyllä, koska henkilökohtaisesti pidin erityisesti tilannehuoneen taloutta ja geopolitiikkaa käsittelevästä ulottuvuudesta.
Kyllä minäkin ymmärrän, että Euroopan - ja koko maailman - housut kintuissa yllättänyt humanitaarinen kriisi on monelle sydäme
Näytä lisää
Tykkää
Kommentoi
Tässä väännetään rautalangasta. Koitetaan nyt rauhottua ja annetaan poliisin tehdä tärkeää työtään ilman ylimääräistä painetta.
Marko "Fobba" Forss
"Poliisiylijohtaja Kolehmainen hyväksyy rasistiset katupartiot" ja "Helsingin apulaispoliisipäällikkö Koskimäki pitää seksuaalista ahdistelua täysin uutena ilmi
Näytä lisää
Tykkää
Kommentoi
The EPA has concluded what is causing the phenomenon of Colony Collapse Disorder in bees. To no ones real surprise it was a chemical pesticide…
YOUTUBE.COM
Tykkää
Kommentoi
Vähän huumoria väliin Hymiö wink
Päivän Karlsson
HS.FI
Tykkää
Kommentoi
Demokratia ei toimikaan nykyisessä muodossaan, koska ihmiset on helppoa etäyttää asioista ja jättää tietoja kertomatta.
Asiaan on yksinkertainen ratkaisu. Siirrytään enemmän Sveitsin malliin ja lisätään kansanäänestyksiä. Lailla säädetään että kansanäänetyksessä EI -vaihtoehto tarkoittaa että nykyistä käytäntöä ei muuteta. Kyllä taasen sitä että jotain muutetaan.
Sitten ohjeistetaan että mikäli äänestäjä ei ole ymmärtänyt mistä on kyse, tulee äänestää EI.
Näytä lisää
Ihminen, jolla on puutteita omissa tiedoissa, ei osaa arvioida, kenen ideat ovat hyviä.
WWW.TALOUSELAMA.FI
Tykkää
Kommentoi
Kaikesta ympärillämme olevasta negatiivisuudesta huolimatta meillä ihmisillä menee paremmin kuin koskaan. Vaikka olemme tuhlailevalla ja tuhoavalla elämäntavoillamme aiheuttaneet maapallokein valtavia ongelmia, on se kuminkin saattanut meidät tähän pisteeseen jossa ei ole enää välttämätöntä jatkaa samalla tiellä vaan meillä on mahdollisuus puhtaanpaan teknologiaan. Ehkä oli välttämätöntä kehitykselle käydä teollistumisen rankka aikakausi läpi päästäksemme tähän pisteeseen. Nyt kun saisimme päämme pysymään kylmänä tuleviin haasteisiin joita meille on heitetty, eikä alettaisi kiisteleen ja tappeleen turhasta. Silloin tulevaisuus näyttää valoisalta eikä pimeyden voimat pääsisi valtaan. Tämmöiset huimat tulevaisuuden tutkimuskohteet ja siitä seuraavat sovellutukset ovat ulottuvillamme. 
André Füzfa from the University of Namur has proposed a method to produce and detect gravitational fields, and says it’s achievable with current technologies.
DAILYMAIL.CO.UK
Tykkää
Kommentoi
Lainaus Kuisma: "Some- ja mediakohun anatomia hyvä pitää mielessä myös, kun pahinta epäillen syyttää ja pilkkaa ylityöllistettyä ja työnsä hyvin tehnyttä poliisia. Nyt jos koskaan poliisi ja ylipäätään laki ja järjestys tarpeen - yksityskaartien tie ei hyvältä näytä, olivat ne minkävärisiä tahansa. Jos et ymmärrä poliisin viestiä, kysy ensin - ohje sopii näemmä liian monille. Asia, jonka sokea Reettakin tajuaa, ei näytä ylittävän ymmärryskynnystä korkeasti koulutetuilla riidanlietsojilla"
Somekohun anatomia on yksinkertainen: tulkitaan sanoma pahantahtoisimmalla mahdollisella tavalla, lisätään keitokseen tunne-elementti ja sännätään lynkkaamaan, kirjoittaa Sanna Ukkola blogissaan.
YLE.FI|HENKILÖLTÄ SANNA UKKOLA
Tykkää
Kommentoi
YLE julkaisi tänään tästä haastattelusta uutisen. Vertaamalla Bild:in alkuperäistä haastattelua ja YLEn uutista, saa mainion kuvan siitä, mikä maamme valtamediassa on vialla.
Hyviä lukuhetkiä.
BILD-Interview with Russian President Vladimir Putin.
M.BILD.DE
Tykkää
Kommentoi

Politologi Andrei Korybkon erinomainen artikkeli Kölnin seksuaalisesta terrorismista ja sen laajemmista taustoista. Mielenkiintoisena ja tuoreena pidän Korybkon ajatusta, jonka mukaan "pakolaisten" avulla eurooppalaisia yhteiskuntia pyritään tuhoamaan samanlaisten mekanismien avulla, jotka olivat käytössä "arabikeväässä". Korybkon sanoilla on sikäli painoarvoa, että hänen kirjaansa värivallankumouksista ("Hybrid Wars: The Indirect Adaptive Approach To Regime Change", on netis
Näytä lisää
A bird's eye view of the vineyard
THESAKER.IS
Tykkää
Kommentoi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti