tiistai 15. maaliskuuta 2016

Vastavalkean Tilannehuone kirjotuksia 20.12.-31.12.2015

Pyhinvaellus onnettomuus Mekassa viime syksyltä. Viralliset tiedot edelleen kertoo tuon vajaa 800 kuollutta. Sain tutultani tietoa että hänen miehensä äiti olisi kadonnut tuolloin tuohon onnettomuuteen. Mies on siitä asti etsinyt häntä tuloksetta paikanpäällä. Heidän arvio on että uhreja voisi olla jopa 7000. Vähintään ilmeisesti 3000. Kaikki oli ilmeisesti kiireesti siivottu pois jaloista että kaikki voisi jatkua niin kuin ei mitään olisi tapahtunut. Onko jollain virallista tietoa kuinka tutkimukset joita vaaditiin ovat menneet?
Mekan lähellä sijaitsevassa Minassa talloutui tänään torstaina hengiltä ainakin yli 700 ihmistä. Kyseessä on yksi vakavimmista muslimien vuosittaisella…
YLE.FI|HENKILÖLTÄ JUSSI NURMINEN
Tykkää
Kommentoi
No nyt päästään katsomaan miten tämä tornitalo läsähtää kellariinsa.
Sveitsi tämän jo "lähes" ratkaisi. Millon me? Johtajille korkeintaan 12 kertanen palkka siivojaan nähden. (Pahoittelut aluperäisen kirjotuksen väärästä infosta, luulin että esitys meni 2013 läpi kansanäänestyksessä mutta näin ei käynytkään. Kiitos korjauksesta.)
http://www.kauppalehti.fi/…/sveitsi-linkittaa-pomo…/xCpwuZHj
Onko Raision toimitusjohtajan 7945 euron päiväpalkka kohtuullinen? Millä tavalla jättipalkka on yrityksen edun mukaista, saati kilpailukyvyn edistämistavoitteiden mukaista, kysyy professori emeritus Matti Seppälä.
Kenenkään tunnin työpanos ei voi olla lähes 8 000 euron arvoinen, korostaa Helsingin yliopiston entinen professori.
MAASEUDUNTULEVAISUUS.FI
Tykkää
Kommentoi
Valtion propagandakone ylittää itsensä vuoden vääristellyimmällä otsikolla "Metsästykseen vedotaan, toisiamme tapetaan". Suomessa tapahtui 2013 177 asekuolemaa. Näistä 160, eli 90,4% oli itsemurhia. Eli YLE, mitenkä se nyt menikään tämä toistemme tappaminen?
Näistä 17 ei-itsemurhasta 2 oli sellaisia, joissa tahallisuutta ei voitu osoittaa, eli vahinkoja, ei tappoja. 15 noin puolet on henkirikoksia joissa ase on ollut laiton, ei laillinen joista tässä oli puhe.
Näin ollen 7-
Näytä lisää
Suomalaisia kuolee ammuttuna suhteessa enemmän kuin muita EU-kansalaisia. Mielenterveysprofessorin mukaan aseiden helppo saatavuus on kansanterveydellinen ongelma. Silti väitteet maan ampuma-aseongelmasta…
YLE.FI|HENKILÖLTÄ SAM KINGSLEY
Lainaus: "Erityisesti ihmetyttää se raivon määrä, jolla oikeistolaisimmat ystäväni kommentoivat positiivisia talousuutisia. Miksi ihmiset suuttuvat, kun Suomen tuho siirtyy? Pelkäävätkö he, että mukavasti alkanut hyvinvointivaltion purkuprojekti keskeytetään, kun faktat eivät tue leikkauksia?"
Miksi oikeistolaiset ystäväni suuttuvat positiivisista talousuutisista?
SUOMENKUVALEHTI.FI|TEKIJÄ: HUPPARIHÖRHÖ
Velallinen määrittelee ehdot?
Ukraine will persist in trying to force Russia to accept Kiev-proposed debt conditions, according to Prime Minister Arseniy Yatsenyuk.
SPUTNIKNEWS.COM|HENKILÖLTÄ SPUTNIK
Tykkää
Kommentoi
Ystäväni on saanut hienon koulutus ja työhön tutustumis homman käyntiin Lapissa. Loistavaa toimintaa ja itsekin tuota suosittelin järjestään maahanmuuttajille. Työtä riittää ja taatusti hommaa missä oman käden jälki näkyy ja uni maistaa yöllä. Itsekkin lapsena aloitin noillakin hommilla pappani maatilalla. Vesuri riitti työvälineeksi eikä haavoiltakaan vältytty. Palkan korotustakin joskus pyysin mutta papan pakeilta tuli tyhjin käsin pakit ja viesti että se pitää oppia että raha ja ruoka ei tule helpolla. Arvokkaita oppeja siis.
Kansanedustaja Mikko Alatalon syksyllä esittämä toive turvapaikanhakijoiden saamisesta metsätöihin on toteutumassa Lapissa. Ammattikoulutuksen järjestäjä…
YLE.FI|HENKILÖLTÄ RIIKKA RAUTIAINEN
Tykkää
Kommentoi

Hyvää infoa ainakin itselle.
Riksbankenin ex-pääjohtaja Bengt Dennis: Euroa on turha syyttää Suomen vaikeuksista.
M.KAUPPALEHTI.FI|HENKILÖLTÄ KAUPPALEHTI
Tykkää
Kommentoi
Tässä lisää hämmentävää tietoa. Mitä propagandaa meille syltetään ja mistä?
Find out which economies will take the biggest slice of your earnings
AGENDA.WEFORUM.ORG
Tykkää
Kommentoi
Mielenkiintoista kun meille on annettu ihan erikuva virallisten tahojen toimesta?
Amerikkalaisen talouslehden jo ennen joulua tekemä listaus nosti Pohjoismaat yrittäjien, omistajien ja yksilönvapauksien kärkimaiksi.
HS.FI
Tykkää
Kommentoi
Kuisman saate: "Nobelistin arviota viime vuosien talouskriisistä ja -politiikasta. Rauhallisesti asiaa, jonka soisi olevan päättäjille tuttua. Must read, kuten Tommi Melender toteaa"
The judgements of our financial and political leaders are breathtakingly narrow. Nobel Prize-winning economist Amartya Sen considers the alternatives.
NEWSTATESMAN.COM
Tykkää
Kommentoi
Voi olla mielenkiintoinen dokkarielokuva.
Republicans have hid shamefully behind the patriotism and the flag. Michael Moore just upended the whole scheme
SALON.COM|HENKILÖLTÄ SOPHIA A. MCCLENNEN
Tykkää
Kommentoi
Joskus pitää katsoa historiaan ymmärtääksemme että asiat eivät ole niin huonosti kuin uutisia katsoessa voisi luulla. Se auttaa myös ymmärtämään mihin kurjuuteen ei kannata joutua takaisin. Tilastot ovat taas tukenamme.
Tykkää
Kommentoi
Tervetuloa lukemaan blogiani. Tarkoituksena on rähistä ja meuhkata estottomasti yhteiskunnallisia asioita poliittisesti epäkorrektisti ja liiemmin…
RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ SAMI PARKKONEN
Tykkää
Kommentoi
Jos joku vielä syö statiineja sisältäviä kolesterooli lääkeitä niin suosittelen kysymään lääkäriltään onko hän jo lukenut tämän tutkimuksen.
"Thus, the epidemic of heart failure and atherosclerosis that plagues the modern world may paradoxically be aggravated by the pervasive use of statin drugs. We propose that current statin treatment guidelines be critically reevaluated."
Expert Rev Clin Pharmacol. 2015 Mar;8(2):189-99. doi: 10.1586/17512433.2015.1011125. Epub 2015…
NCBI.NLM.NIH.GOV|HENKILÖLTÄ OKUYAMA H , ET AL.
Tykkää
Kommentoi
Moni varmaan on lukenut tutkimuksesta että ihminen jolle auktoriteetti antaa ohjeet, toteuttaa ne käskyt vaikka se aiheuttaa toisen kuoleman. Vain noin 10% nousi auktoriteettia vastaan eikä suostunut suorittaan tehtävää joka vahingoitti toista. Ryhmässä homma toimii samoin, ryhmä seuraa auktoriteettia kunnes joku tuosta 10% joka ei nielemättä komentoja suorita nousee vastarintaan. Silloin myös muut ryhmässä saavat "herätyksen" ja kyseenalaistavat komennot.
Siksi Vastavalkeankin vastarannankiisket ovat tärkeitä. Todennäköisesti kuulutte tuohon 10% ja te teette tärkeää työtä että myös muut saavat tarvittavaa kriittisyyttä yhteiskunnan kiperien kysymysten pohtimiseen. Meillä on enempi voimaa kuin arvaammekaan.
Hyvää Joulua ja Vielä Parempaa Uutta vuotta 2016.
Tykkää
Kommentoi

Elektromangneetiset singnaalit voivat olla tulevaisuudessa keino ennustaa maanjäristyksiä. Muutenkin yläilmakehän sähköisyttä on alettu tutkimaan uudella innolla. Valitettavasti jotku näkee tässä myös sotilaskäyttö potenttiaalita ja kuten aina, niin kun me kuulemme tästä on se jo vanha uutinen noissa piireissä. 
Scientists debate forecasting method at recent meeting
NEWS.SCIENCEMAG.ORG
Tykkää
Kommentoi
Mielenkiintoinen ja hieno ilmakehään syöksyminen Las Vegasissa. Metoriitti mahdollinen mutta kohteen hidas vauhti viittaisi avaruusromuun. Melko köntti kyllä jos on päässyt yllättään olisi se , sanoisko harmi. 
A giant glowing object soared through the night sky near Las Vegas, Nevada on Tuesday, with excited witnesses rushing to post photographs and videos of the…
RT.COM
Tykkää
Kommentoi
Irakissa hallituksen joukot ovat edenneet Ramadin kaupungin takas valtaamisessa. Tässä hienoa toimittajatyötä alueelta. Irakin joukot antaa tunnustusta sekä Venäjälle että Länsiliittoumalle. On kyllä hienoa katsoa että toimittajat pistää itseään likoon. Saa nähdä näemmekö näitä sitten kun Yle alkaa Vice juttuja näyttään.
Ps. Varotus. Videolla karumpaakin kuvaa. Mm. ihmissyöjä kissa. 
Iraqi security forces recaptured a large part of the city of Ramadi this week in one of their most significant…
YOUTUBE.COM
Tykkää
Kommentoi
Tykkää
Kommentoi
Hyvää pohdintaa A- studion alussa Suomen ja Euroopan tilasta ja keskustelu kulttuurista.
Pakolaiskriisi, ikitaantuma, ilmastonmuutos. Takana hurja vuosi, kuinka Suomen käy? A-studio maanantaina. Juontajana Johanna Vesikallio.
AREENA.YLE.FI
Tykkää
Kommentoi
Keskustelunavaus siitä miten blokkaamista tulisi käsitellä Tilannehuoneessa.
Blokkaaminen tarkoittaa Faceboookin toimintoa, jolla voi estää toisia käyttäjiä näkemästä omia kommenttejaan tai keskustelunavauksia.
Toiminnon avulla voi tehdä esimerkiksi siten että jos itse on mieltä X ja henkilöt A B C ja D ryhmässä eivät jaa näkemystä X, niin blokkaamalla henkilöt A-D, voi avata täällä ketjuja, joita eri mieltä olevat eivät näe eivätkä voi kommentoida.
Näytä lisää
Tykkää
Kommentoi
Tämä on Tilannehuoneen uusi "pakolaisketju". Kaikki turvapaikanhakijakriisiin ja sen lieveilmiöihin liittyvät postaukset tähän ketjuun, kiitos. Tällä pyritään estämään polarisoivan tulehduksen leviäminen muihin ketjuihin. Tässäkin ketjussa on kommentoitava kohteliaasti ja asiapohjalta. Henkilöön menevä kommentointi ja nimittely on kielletty. Erityisen kohtelias ja asiallisen perinpohjainen on syytä olla erimielisiä kohtaan.
Tykkää
Kommentoi
Infosisällissota.
Vielä muutama viikko sitten kuvittelin olevani syvästi isänmaallinen ihminen.
WWW.HS.FI
Tykkää
Kommentoi
Mielenkiintoisia talousajatuksia Jenkeistä. 
Related posts: Ron Paul Announces Subcommittee Hearing on the Federal Reserve’s Impact on Unemployment Ron Paul at Forbes.com: Audit the Federal Reserve Ron Paul: What Has The Federal Reserve Done To Our Money? Ron…
RONPAUL.COM
Tykkää
Kommentoi
Onko muutos tulossa?
"With the advent of the Internet, the small are no longer speechless. There is a voice. The anonymous become acknowledged. The world comes together. And then the system may fall."
Most of us haven't quite realized there is something extraordinary happening. Silently, people are being woken up and are realizing how crazy it is to live in this…
HUFFINGTONPOST.COM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti