tiistai 15. maaliskuuta 2016

Vastavalkea Tilannehuone kirjotuksia 1.1-10.1.2016

Saksan oikeusministeri Heiko Maas arvioi Kölnin uudenvuoden tapahtumia ennaltasuunnitelluiksi.
-Jos näin monet ihmiset kokoontuvat samaan aikaan samaan paikkaan tekemään rikoksia, sen on täytynyt olla suunniteltua. Jos näin todella on, tapahtumat saavat täysin uuden ulottuvuuden, Maas sanoo Bild am Sonntag -lehden haastattelussa.
Kytkeytyisi muihin Euroopan tapahtumiin sekä Evitskogin pidätykseen. Evitskogissa rikoksiin kannustaneet eivät siis ehkä keksineetkään ajatusta itse?
Saksan oikeusministeri Heiko Maas arvioi Kölnin uudenvuoden tapahtumia ennaltasuunnitelluiksi. -Jos näin monet ihmiset kokoontuvat samaan aikaan…
UUSISUOMI.FI
Tykkää
Kommentoi
Ron arvioi euroopan tilanetta.
Related posts: It’s Not Un-American To Talk About Secession American Empire: Before the Fall Ron Paul on Secession – CNN American Morning Ron Paul:…
WWW.RONPAUL.COM
Tykkää
Kommentoi
Sotilaallinen liittoutumattomuus palvelee Suomea ja Ruotsia hyvin, katsovat maiden pääministerit Juha Sipilä (kesk.) ja Stefan Löfven.
SUOMENMAA.FI
Tykkää
Kommentoi
Maanjäristysten ennustaminen on todella vaikeaa. Nyt kumminkin näyttää asiantuntijoiden mukaan että USA Oklahoma voisi olla kokemassa ison järistyksen lähiaikoina. 
Several earthquakes over a 4.0 magnitude have rocked Oklahoma in the last 24…
KOCO.COM|TEKIJÄ: ARIANA GARZA
Tykkää
Kommentoi
Sveitsissä puollustus perustuu armeijaa. : " Maan armeija perustuu järjestelmään, jossa reserviläiset säilyttävät henkilökohtaista asettaan kotona myös varusmiespalveluksen jälkeen kertausharjoitusten välisenä aikana.[53] Itse varusmieskoulutus muodostuu yhdestä 90 päivän peruskoulutusjaksosta ja sen jälkeen noin kolmen viikon kertausjaksoista kahden vuoden välein 42 ikävuoteen asti. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että suurella osalla alle 42-vuotiaista miehistä on kotonaan rynnäkkökivääri.[54] Vuodesta 2007 ammuksia ei kuitenkaan enää säilytetä kotona joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.[55] Maassa ei ole valtakunnallista aserekisteriä, mutta arvioidaan, että kodeissa on 2–3 miljoonaa ampuma-asetta."
Jostain syystä nyt on kehoitettu kansalaisia aseistamaan lisää itseään. Kehoitus on tehonnut. Mihin Sveitsi varautuu? 
It would appear the people of Switzerland have been listening to their military…
INTELLIHUB.COM|TEKIJÄ: INTELLIHUB
Tykkää
Kommentoi
Tämä on henkilöltä jonka tunnen perusteellisesti ja joka on syvällisesti Frontexin ja EU:n tilanteen eturivissä.
"Anyone who thinks the situation in Europe isn’t dire should reflect on this. Hundreds of thousands of people from across Africa and the Middle East are pouring into Europe. Neither Chancellor Merkel nor any of her colleagues have any idea who most of these people are, and none of them seem to have considered the long-term impact of this population-replacement on the long-term stability of our continent. But what they are trying to do is to stop Europeans writing about this on Facebook."
Tykkää
Kommentoi
Kansainvälisen oikeuden professori Martti Koskenniemi kannattaa vapaakauppaa, mutta on huolissaan sopimukseen sisältyvän investointisuojan vaikutuksista valtioiden itsemääräämisoikeuteen.
- Tämä on hiljaa räjähtävä pommi, jolla eurooppalainen perustuslakijärjestelmä pikkuhiljaa tuhotaan, Koskenniemi varoittaa investointisuojasta.
Yhdysvallat ja EU neuvottelevat valtavasta TTIP-vapaakauppasopimuksesta, joka saattaa viedä suomalaisilta työpaikkoja ja hivuttaa amerikkalaiset kloonilihat suomalaisten pöytiin.
ILTALEHTI.FI
Tykkää
Kommentoi
Minun mielestä hienoa toimintaa. Mitä enempi me välitetään mitä lähiympäristössä tapahtuu sen parempi. Jos huolettaa niin kaikki voi mennä itse katsoon ja liittyyn mukaan. Turhan valittaa ja kerätä jotain nimilistoja. Kännykkäkamerat mukaan ja jos jotain tapahtuu niin ei kun dokumenttia. Luulen että molemmat ryhmät toimii hienosti yhteen. Kaikki ovat aikuisia ja selvinpäin (tärkein juttu). Heillä voi olla jopa hauskaa, näin toivon Hymiö smile 
Soldiers of Odinin katupartiointi on herättänyt voimakkaita vastareaktioita. Esimerkiksi Joensuussa vastavetona katupartioinnin aloittaa Kyllikin siskot…
YLE.FI|HENKILÖLTÄ ANU RUMMUKAINEN
Tykkää
Kommentoi
Hups. Riittäköhän "Sori siitä"? 
One of the most advanced U.S. missiles was unintentionally shipped to Cuba in 2014, according to a report Thursday evening in the Wall Street Journal.
WASHINGTONTIMES.COM|HENKILÖLTÄ VICTOR MORTON
Tykkää
Kommentoi

Ne ketkä väittäneet kiven kovaan, että turvapaikanhakijat eivät aiheuta kyseistä ilmiötä niin voisivat selittää mistä tämä johtuu. Minä en ymmärrä, olen pettynyt, vihainen sekä mietteliäs mitä tällaiselle voisi nyt tehdä?
Lapsia ja naisia ahdistelevat turvapaikanhakijat ovat Helsingissä vakava ongelma, poliisi kertoo.
ILTASANOMAT.FI
Tykkää
Kommentoi
Joko pitkään povattu pörssikuplan puhkeaminen on lähtenyt käyntiin. Kahtena peräkkäisenä päivänä kaupankäynti Kiinan pörsissä lopetetuu kun 7% pudotus tuli täyteen. Usa:kin menettänyt jo miljardeja. 
There might be one thing tougher for an American than learning to speak Chinese: Owning Chinese stocks. The 141 Chinese-based companies with shares listed on a major U.S. exchange have shredded $47 billion in
WFAA.COM
Tykkää
Kommentoi
Nykyään jos lähtökohtaisesti olettaa että sisäministeri valehtelee, on useammin oikeassa kuin väärässä.
Sisäministeri vahvistaa, että uudenvuodenaattona pidätetyt turvapaikanhakijat olivat yllyttämässä häirintään.
VERKKOUUTISET.FI
Tykkää
Kommentoi
"Toisaalta henkilökohtaisesti en usko, että maahamme saapuneet irakilaiset olisivat kulkeneet Välimeren kautta, ja maksaneet tuhansia euroja siellä operoiville salakuljettajille.Huomattavasti helpompaa ja halvempaa on yksinkertaisesti lentää Bagdadista suoraan Istanbuliin tai Ankaraan, kun reittilennot maksavat alle 300 euroa ja niitä lentää lähes päivittäin (kts. kuva 2).
Lehdistön sepittelemät kertomukset irakilaisten vaarantäytteisistä matkoista tuntuvat tässä valossa tarkasteltuna absurdeilta. Kukaan rationaalinen ihminen ei vaarantaisi henkeään, kun on olemassa myös nopeampia ja turvallisempia reittejä Eurooppaan. Turkista käsin ei ole enää temppu eikä mikään ylittää EU-alueen rajaa."
Viime vuonna Eurooppa kohtasi ennen näkemättömän maahanmuuttotulvan, kun yli 1,5 miljoonaa turvapaikanhakijaa ylitti maantieteelliset rajamme. Suomikin sai tästä osansa, tarjoten väliaikaisen turvasataman noin 32 000 turvapaikanhakijalle
MASIK.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI
Nyt sitä vastaa voi taas esitellä ihan julkisesti ja mukavassa seurassa. Tervetuloa mukaan!
12MAALIS
la 14:00SenaatintoriHelsinki
3 827 henkilöä kiinnostunut · 2 403 henkilöä osallistuu
Tykkää
Kommentoi
Kölnin pormestari laittoi 90 rikosilmoitusta tuottaneen uudenvuoden seksuaalisen ahdistelun uhrien syyksi. Naisten opeteltava käyttäytymään. Saksalaiset ravoissaan. The Independent:
" Cologne New Year gang assaults: Mayor says women should have code of conduct to prevent future assault.
Mayor Henriette Reker enraged people by focusing on women’s actions instead of the men who carried out the assault 
Näytä lisää
The Mayor of Cologne said today that women should adopt a “code of conduct” to prevent future assault at a crisis meeting following the sexual attack of women by…
INDEPENDENT.CO.UK
Tykkää
Kommentoi
Ron Paul: Saudi Arabia väärentänyt todisteita joilla Yemenin hyökkäystä on perusteltu. Vetää yhteyden myös Saudien Irakin väärennetyihin todisteisiin. Saudit ovat ilmeisesti hermostuneet kun Iran on pääsyt taas neuvottelupöytiin. Kiinan pörssikurssien lasku on kuplan puhkeaminen (Usa on kasvun odotuksillaan sen sinne aiheuttanut) ja seuraavaksi alkaa USAn kuplan puhkeaminen.
Related posts: ISIS Is Big Winner In Saudis’ Yemen War MH-17 Shootdown After One Year: What Do We Know? Saudi Arabia vs. Iran: Why Are We In The Middle? Ron Paul: What Happened to the “War on Terror”?
RONPAUL.COM
Tykkää
Kommentoi
On tainnut eurosta tulla kaikkien painajainen. Sijoittajat eivät tiedä mihin luottaisi ja päättäjät eivät tiedä että mitä on päätetty ja kenen hyväksi. Yritykset eivät saa tarvitsemiaan markkinoita tuotteille kun joka paikassa on jarrupäällä ja siten työntekijät eivät saa töitä ja valtio ei saa kirstuunsa verotuloja ja kohta ei saa enää velkarahaakaan.
Pankkiunioni on astetta valmiimpi, kun kriisinratkaisuneuvosto ja –rahasto aloittavat vuoden alussa toimintansa. Sekin on yhtä vaihetta varmempi, että seuraava kriisi on entistä äkäisempi. Pian tätä varmistaa myös eurovaltioiden automaattisten…
TALOUSSANOMAT.FI
Mielenkiintoinen kirjotus.
Ajatteletko, että maailmanparantajat ovat ärsyttäviä? Et ole yksin. Meitä, jotka tunnemme samalla tavoin, on paljon - ehkä enemmän kuin arvaatkaan. Voit todeta mielipiteen yleisyyden esimerkiksi ba...
PARVANATURALIABLOG.WORDPRESS.COM
Tykkää
Kommentoi
Jaahas sit jos tätä olis väittäny ennen kuin siitä tuli uutiset niin olisi varmaan ollutkin salaliittoteoreetikko.
Both Russian and US intelligence knew about a group of powerful paedophiles operating in Britain and the KGB hoped to blackmail them in exchange for…
MIRROR.CO.UK|HENKILÖLTÄ DON HALE

Suomessa on samaan aikaan liikaa ja liian vähän asuntoja. Asunnot sijaitsevat eri paikassa kuin niitä tarvitsevat ihmiset.
ILTALEHTI.FI
Tykkää
Kommentoi
Mielenkiintoinen yhden Suomen tunnetuimman anarkistin arvio, vaikka vähän pahantuulinen, mutta jos tässä jätämme keskustelusta sivuun Susanna Kuparisen näytelmään liittyvät huomautukset, jooko? Joukkovoima hallituspolitiikkaa vastaan -ryhmässä on kiinnitetty huomiota mm. siihen, että toiminta on jatkunut paikallisesti - ja uuteen 12.3. suurmielenosoitukseen valmistaudutaan. Joukkovoima on mielenosoitusverkosto. Vastarinta leikkauspolitiikkaa vastaan ei ole riittävän monipuolista menestyäkseen omalla pohjallaan. Minusta näyttää siltä, ettei vain parlamentaarisella vaan myös ulkoparlamentaarisella oppositiolla on strategiavaje.
Vuoden lopussa tehdään yhteenvetoja, voin aloittaa sen masentavimmasta hetkestä.Sen koin marraskuisena keskiviikkona Ryhmäteatterin Eduskunta…
ANTTIRAUTIAINEN.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI
Tykkää
Kommentoi
Tässä Luken 5 median sensuroimaa uutisaihetta vuodelta 2015. Lopussa ykkösenä on uutinen että meillä menee koko ajan paremmin vaikka media väittää toista. Tuleva vuosi vaikuttaa hyvältä. Ehkä pienet mediat saavat takaisin pelottelijat ruotuun?
In this video Luke Rudkowski details the top 5 most censored news stories from 2015. These are the stories that you did not hear on the main stream…
YOUTUBE.COM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti