tiistai 15. maaliskuuta 2016

Vastavalkean Tilannehuone kirjotuksia 8.2.-15.2.2016


Tämä tapaaminen jäi kaiken muun varjoon. 1000 vuotta meni ennen kuin tämä kirkot saivat sovittua kiistansa. Heidän viestinsä jäi jostain syystä huomioimatta. Ilmeisesti nyt ei eräiden voimien mielestä ole hyvä homma puhua sovinnon tekemisestä ja rauhasta. Tässä tapaamisen aikana allekirjoitettu manifesti.
" We call upon the international community to act urgently in order to prevent the further expulsion of Christians from the Middle East. In raising our voice in defence of 
Näytä lisää
Full text of the Joint Declaration of Pope Francis and Patriarch Kirill of Moscow and All Russia. 
EN.RADIOVATICANA.VA
Tykkää
Kommentoi
En halua olla ilonpilaaja, mutta on kyllä mielenkiintoinen sanavalinta Iltalehdessä. Tässä on vain se ongelmana, että toimituksessa ei selvästikään osata englantia tai saksaa, joka oli kielenä alkuperäisessä lähteessä Die Weltissä. The Independent ja Die Welt kirjoittivat eilen, että vain kolme ahdistelijoista oli vasta saapuneita turvapaikanhakijoita Irakista tai Syyriasta (lue: recent refugees from Syria or Iraq) ja muutamalla oli Saksan kansalaisuus. Tämä enemmistö, joka k
Näytä lisää
Enemmistö naisten ahdistelusta epäillyistä on algerialaista, tunisialaista tai marokkolaista syntyperää eikä äskettäin Saksaan saapunut.
ILTALEHTI.FI
Valmisteleeko Turkki tilannetta että Venäjä joutuu kahdenrintaman sotaan. Turkin pääministeri on Ukrainassa Kiovassa. 
Turkish Prime Minister Ahmet Davutoglu on Monday accused Russia of striking a hospital in Syria supported by the Doctors Without Borders (MSF) health charity.
SPUTNIKNEWS.COM|HENKILÖLTÄ SPUTNIK
Tykkää
Kommentoi
Jos tämän mittakaavan valmistelut ovat käynissä niin tämä muuttuu hyvin äkkiä pahaksi. 
350,000 soldiers, 20,000 tanks, 2,450 warplanes and 460 military helicopters are…
THEECONOMICCOLLAPSEBLOG.COM|TEKIJÄ: MICHAEL SNYDER
"Eilen Tukholmassa läheistä toveriamme ammuttiin, hän on ollut kahdessa leikkauksessa ja nyt koomassa.Ampujat olivat todennäköisesti turkkilaisia fasisteja."
https://m.facebook.com/story.php…
“Eilen Tukholmassa läheistä toveriamme ammuttiin,nyt koomassa.Ampujat olivat todennäköisesti turkkilaisia fasisteja”
TWITTER.COM|HENKILÖLTÄ GELAWEJ VIYAN
Tykkää
Kommentoi

Pitääkö tämä paikkaansa? Häviskö Bernie vaikka voitti 22%:lla?
0:00
114 826 katselukertaa
RT Play
Hillary got more from losing New Hampshire than Bernie did from winning
Tykkää
Kommentoi
Tämä on ihan uskomatonta!
Kopioikaa tuo julkaisu!
Kaiken muun lisäksi, Ymmärränkö oikein että myös F22 olisi tulossa Suomeen?
The resurgent Russian threat in Europe will cost the Air Force around $400 million for fiscal 2017, Air Force Secretary Deborah Lee James said Friday.
AIRFORCETIMES.COM
Tykkää
Kommentoi
Hyvää pohdintaa.
Kolumnissaan Korkman esittää taloudellisia ja käytännöllisiä perusteita euroeroa vastaan. Argumentit ovat voimattomia, kirjoittaa Paavo Väyrynen vastauksessaan…
HS.FI
Tykkää
Kommentoi
Venetzuela on ajettu ahtaalle. 
Venezuela Declares Another Emergency: It Has Run Out of Food
BREITBART.COM
Tykkää
Kommentoi
Carl on yrittänyt taas vähätellä koko soppaa.
Erkki Tuomioja
Carl Haglundin eilinen kommentti eduskunnassa, jonka mukaan amerikkalaiskoneiden harjoittelu Suomessa "on yhtä dramaattista kuin että roska-auto käy tyhjentämäs
Näytä lisää
Tykkää
Kommentoi
Oregonin kansalliskaartin F15-hävittäjäosasto tulee harjoittelemaan Suomeen alkukesällä nimenomaisesti Yhdysvaltojen pyynnöstä, vahvistaa ulkoministeri…
YLE.FI|HENKILÖLTÄ PEKKA ERVASTI
Tykkää
Kommentoi
USA vähintään kaksinkertaistaa (eikös Suomessa uutisoitu että nelinkertastaa?) sotilasbujettinsa euroopan osalta koska venäjä on sille uhka. Samaan aikaan se kasvattaa puolella ISIS:sen uhkaa vastaan käytävän sodan budjettia? Lehtijutussa käydään läpi tuo paradoksi. Venäjä ei ole kertaakaan uhannut USAta sotilastoimilla? ISIS puolestan on julistanut sodan USAta vastaan ja tehnyt vaikka mitä terroritekoja. Lisäksi jos radikalismi leviää lisää esimerkiksi Pakistaniin joka on ydinasevalta tilanne on hurjan huolestuttava.
Uhkakuvien luominen on lähtenyt ihan lapasesta. Nyt pitää realistisesti tunnistaa ne oikeat uhkat. Viime viikolla jopa katollisenkirkon piispa Francis ja venäjän orttodoksisenkirkon piispa päätivät vuosisataisen vihan pidon ja haluavat liennytystä nopeasti. 
Washington's strategy toward Moscow is outmoded and misdirected.
NATIONALINTEREST.ORG
Tykkää
Kommentoi
Törmäsin mielestäni mielenkiintoiseen Google ilmiöön. Kokeilkaa hakea Paasikiven kuuluisiaa sanontaa. "Suomen ei pidä enää koskaan joutua suurvaltojen pelinappulaksi." Mielestäni aika vaisu tulos? Eikö tästä ole olemassa kirjotuksia?. 
Tykkää
Kommentoi
Merkit näkyivät eilen selvästi, kun Euroopan pörssien osakeindeksit upposivat lohduttomalle tasolle - tilanteen pelätään johtavan takaisin vuoden 2008 talouskriisiin. Eurooppalaistenkin lienee nyt jo korkea aika pohtia, että kuinka monta pankkia meillä on varaa vielä pelastaa?
Harvoin rahoitusmarkkinat ovat kokHarvoin rahoitusmarkkinat ovat kokeneet yhtä synkkää vuoden alkua kuin kuluvana vuona. Osakkeet ovat syöksyneet, öljyn hinta on alimmillaan yhteentoista vuoteen, Kiinan pörssi on ehtinyt romahtamaan…
MASIK.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI
Eipä tästä tosiaan paljon meidän mediassa ilmoteltu?
Nato defence ministers discuss how to enhance the alliance's presence in eastern member states, in what its chief says will send a "clear signal" to Russia.
WWW.BBC.COM
Tykkää
Kommentoi

Holy Sh*t! Scientists Have Confirmed The Existence Of Gravitational Waves
Scientists have detected gravity waves for the first time ever.
UPRISER.COM
Tykkää
Kommentoi
Englannissa on vielä tutkivia journalisteja. Voisi joku Suomessakin osa toimittajista lukea tämän ja ottaa mallia.
Peter Osbornestakin on tullut Putinin trolli! Ajaa varmasti Ladalla huomenna!
I had been trying to get to Aleppo for ages, but was unable to do so because rebel activity had…
SPECTATOR.CO.UK
Tykkää
Kommentoi
Haluaisin nyt vain tiedustella, että mitäpä mieltä te olette, onko Euroopan unioni kääntynyt ideaaliaan vastaan, kuten esimerkiksi Gianis Varoufákis ja Paul Krugman uskovat?
Tavallaan noista Varoufákisin puheista saa sellaisen kuvan, että hän haluaisi ohjata EU:ta lähemmäs liittovaltion ideaalia, jossa kaikki jäsenmaat olisivat tasaveroisessa asemassa. Suurin osa Euroopan unionin ongelmistahan johtuu nimenomaan siitä, että niin talous, tuotanto, politiikka kuin ihmisoikeudetkin ovat jäsenmaissa osittain hyvinkin eriarvoisia. Eikö tällainen malli poistaisi kansallisen itsemääräämisoikeuden kokonaan.
Joka tapauksessa nykyisen kaltainen EU on tulossa tiensä päähän. Tulevaisuudessa siirrytään joko täyteen liittovaltiomalliin, joka on kieltämättä jo aika lähellä, tai sitten kavennetaan EU:n vaikutusaluetta ja rajataan sitä selkeämmin.
Kreikan entinen valtiovarainministeri Gianis Varoufákis on kutsunut yhteistyöhön kaikkia demokratian tilasta huolestuneita tahoja, aina anarkisteista…
MASIK.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI
Kuunelkaa. Nato: Meidän pitää lisätä joukkoja itärajalla ja välimerellä vastaan lisääntyneeseen uhkaan ja agressioon.
Eikös ne pakolisia varten sinne menkään? Tulee epätoivoinen olo että homma on luisumassa käsistä ja meille suolletaan tiedotuvälineistä väärää tietoa. 1.22 min kohdalla.
Nyt kun tuota tarkemmin miettii niin ilmeisesti meille ei haluta viestittää että Nato on lähtemässä suoranaiseen varustautumiseen sotaan Venäjää vastaan, onko teistä näin? 
ke 10.2.2016
AREENA.YLE.FI
Aika uskalias julkaisu? Aivankuin jotain olisi tapahtumassa. Toisalla tulee Nato trollausta hurjalla volyymilla mutta sitten luet tällaista. Mielenkiintoista. Onko viimeinen disiformaatiohyökkäys epätoivoisesti käynnissä? Totuus vaan tulee esiin, ennemin tai myöhemmin.
Rauhan- ja konfliktintutkimuksen isä, norjalainen Johan Galtung sanoo, että Yhdysvallat haluaa iskeä Damaskokseen ennen kuin YK:n tutkimusryhmän raportti valmistuu. Ja syystä.
SUOMENKUVALEHTI.FI
Suomen isännöimä USAn sotaharjoitus on erikoinen luku pohjolan historiassa. Ajatus lienee tällä saada Venäjä vastaamaan jollain tavalla, maalata se heti hirveäksi uhkaksi ja Venäjän uhkan avulla yrittää kääntää kansaa Natolle myönteisemmäksi.
Mutta entäpä jos Putin ehdottaisi Niinistölle vaikkapa YKn kautta sotilaallista avoimuutta ja yhteistyötä rauhan turvaamiseksi Suonessa ja Pohjoismaissa? Niinistön olisi lähes mahdotonta sanoa ettei Suomi halua edistää rauhaa pohjolassa ja ainakin tämä vie edellytykset esittää Venäjä aggressorina?
The American military is sending several F-15 fighter jets to Finland for joint exercises over Finland scheduled for May, according to the Air Force Command…
WWW.RT.COM
Mitä nyt? Eikös Suomen puollustusvoimia pitänyt mollata että olisimme Nato:on pakotettuja kun muuten emme pärjää. Mistäs nyt tuulee? 
Ruotsalaisasiantuntija vertailee Suomen ja Ruotsin armeijaa Aftonbladetissa. Suomi on hänen mukaansa ylivoimainen.
ILTASANOMAT.FI
Sotilasliitto Nato puntaroi tänään alkavassa kokouksessa osallistumista Turkin rannikkoalueen valvontaan.
MTV.FI
Tykkää
Kommentoi
USA aikoo käyttää oman etunsa lobbaamiseen ja lahjontaan lähes miljardi dollaria Ukrainassa, Georgiassa, Modovassa ja Keski-Aasiassa.
A US Department of State official said that USAID will spend nearly $1 billion in energy, economic, defense and civil society programs to counter Russian actions…
SPUTNIKNEWS.COM|HENKILÖLTÄ SPUTNIK
Tykkää
Kommentoi
Yleiseurooppalainen demokratialiike DiEM 25 käynnistyy Berliinissä.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ TEEMU HUTTUNEN
Tykkää
Kommentoi

Suomi valmistautuu jo ensi vuoden 100-vuotisjuhlavuoteen, mutta ennen kuin maa on täyttänyt vielä 99 vuotta, suomalaiset käyvät kamppailua siitä, mitä…
WWW.UUSISUOMI.FI
Tykkää
Kommentoi
Ron Paul 2016
Yesterday the CNN Arabic website reported that Saudi Arabia has prepared a 150,000 strong force to invade Syria under the auspices of fighting ISIS. Such a move
Näytä lisää
Tykkää
Kommentoi
Talouselämä taas mielestäni osaa edes vähän olla hereillä ja ainakin ihmetellä asiaa. Onko jollain tietoa miksi tuntuu että talouselämän jutut ovat lähimpänä realiteetteja mitä maailmassa tapahtuu?
Oregonin osavaltion kansalliskaartin F-15C-hävittäjät harjoittelevat toukokuussa yhdessä Karjalan lennoston kanssa Rissalassa, kertoo Yle.
TALOUSELAMA.FI
Jos sanoo A, onko sanottava myös B?
Gianis Varoufakis kutsui yhteistyöhön kaikkia demokratian tilasta huolestuneita. Tiistaina Berliinissä perustettu DiEM25-liike väittää, että ainoastaan…
KANSANUUTISET.FI
Tykkää
Kommentoi
Ron Paul 2016
The tiny handful of military program cuts have been reversed, as Congressional hawks shame Obama into reinstating programs and systems scheduled for shutdown. M
Näytä lisää
Tykkää
Kommentoi
Venäjä ja Kiina ovat ostaneet kultaa koko ajan paljon. Saksa yritti saada vasta kultaansa takas USA:lta mutta ei saaneet kuin murusia. Jollain on holvit tyhjänä? Missähän Suomen kultavarannot on?
Russia continues buying gold and add to its gold reserves and added another 700,000 ounces in November or another 22 metric tonnes
GOLDCORE.COM
Tykkää
Kommentoi
Lainaus: "Olen usein moittinut Helsingin Sanomia löysästä uutisoinnista koskien niin ilmastotutkimusta kuin -politiikkaa. Noista arvioinneista en anna mitään takaisin, mutta nyt on pakko antaa tunnustusta siitä, että Hesari uskalsi sohaista tiedepesää toisella alueella. Katja Kuokkasen artikkeli ” Valtion suurin tutkimuslaitos pimitti vakavat vilppiepäilyt – ”Olen huolissani VTT:n asenteesta”, sanoo Kari Raivio” osoittaa, että tutkiva journalismi ei ole Hesaristakaan täysin kuollut, vaikka henkitoreissaan se toki edelleen korisee. Kuokkasen kirjoitus on ehdottomasti lukemisen arvoinen." 
Ilmastoa ja sen muuttumista pohtiva blogi. Katso kommentointiohjeet alareunasta. Tammikuun 15. päivästä alkaen ns. anonyymi kommentointi ei enää ole mahdollista. Jos haluat sen jälkeen kommentoida, hanki itsellesi vähintään…
ILMASTOREALISMIA.BLOGSPOT.COM
Tykkää
Kommentoi
Suomi tarvitsee uudet vaalit
Emme tarvitse ainoastaan eduskuntavaaleja, vaan myös presidentin vaalit. Suomen kansaa ei pidä uhrata ruotsalaisaatelistosta nousseille kokoomusriistäjälle, joka ei pysty muuhun kuin myymän Suomi ja suomalaiset amerikkalaiselle imperialismille ja umpikujassa olevalle kansainväliselle pääomalle ja Natolle.
Ensimmäisen kerran tuo sama porukka tarjosi Suomea Saksan keisarille 1918, sitten Hitlerille 1935 - 39, nyt EU:n kautta jälleen Saksalle, jota e
Näytä lisää
Tykkää
Kommentoi
Mielenkiintoista. Varmasti tarpeellinen kolulutus. Mutta jos on samaa sarjaa kuin edellinen virkamiehille järjestetty niin koluttajilla oli ehkä omat agendat takana.http://vastavalkea.fi/.../sata-virkamiesta-infosodan-oppiin/
Kurssin jälkeen osallistuja • osaa tulkita mediasta saamaansa tietoa, • tuntee informaatiovaikuttamisen keinoja ja menetelmiä ja osaa tunnistaa näitä, kun ne kohdistuvat osallistujaan itseensä, sekä • tuntee kriisiviestinnän perusteet.
MPK.FI|HENKILÖLTÄ MAANPUOLUSTUSKOULUTUSYHDISTYS
Tykkää
Kommentoi
Pankit pulassa euroopassa?
European banks have been caught in a perfect storm of market turmoil, lately.
MARKETWATCH.COM|HENKILÖLTÄ SARA SJOLIN
Tykkää
Kommentoi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti