maanantai 29. joulukuuta 2014

Tutkija Salonius-Pasternak: Suomi voisi olla sotilaallisen iskun ensimmäinen kohde. EpäileväTarkkailija: Voi olla että Suomi joutuu ensimmäisenä hyökkään Venäjää vastaan jos NATO:n 5 artikla täyttyy. Kumpi pahempi?

 Tämä kaveri se löytää hienosti hyviä perusteluja Natoon liittymisen puolesta. Paljon kommentteja joissa Natoon liittymistä kannatetaan. Tuntuu että Suomen on pakko liittyä Natoon ja mielummin olisi jo liittynyt ajat sitten. Masentavaa kun sota on ainut vaihtoehto mikä kaikilla on mielessä. 
EpäilevänTarkkailijan Mielipide on rauha. Mikään ei puolla sitä että Venäjällä olisi halua vallata vieraita valtioita jos kaikki huolehtis omista asioistaan. Naton tuoma sotilallinen uhka ja laajeneminen sen rajalle pakottaa sen pullisteleen aneemisesti. Suurvalta politiika on valitettavasti kaiken takana ja USA sen kärjessä. En näe että USAllakaan on puhtaat jauhot pussissa Venäjästä puhumattakaan  se että pelinappulaksi joudutaan on paha juttu kuten tämä tutkijakin ilmentää kuvitteelisessa maalailussaan. Uhden mielipiteen löysin joka kuvaa omaa kantaani. Pistin sen copynä linkin alle. Liekkö Trollin kommentti, en tiedä. 
(  Pitäkää ihmiset mielessä että noita Trolleja on sitten molemmin puolin ja mielipiteiden muokkaus aktiivista)

Tutkija Salonius-Pasternak: Suomi voisi olla sotilaallisen iskun ensimmäinen kohde

 

12:41
Käännetäänpä Salonius-Pasternakin fiktiivinen skenaario toisin päin:
Jännitys Keski-Euroopassa kasvaa ja Venäjä katsoo Kaliningradin laivastotukikohdan olevan vaarassa jäädä eristyksiin. Ilman eri ilmoitusta se raivaa maayhteyden Liettuan läpi hyökäten näin Naton jäsenmaahan. Nato ilmoittaa viidennen artiklan reunaehtojen täyttyneen ja ryhtyy vastatoimiin. Suomi ei ole Naton jäsen, joten tällaista velvoittavuutta ei ole. Lissabonin sopimuksen pohjalta Suomi voi itse päättää avunantonsa luonteen, mutta valtiojohto ei edes harkitsisi vapaaehtoista aseellista yhteenottoa Venäjän kanssa vaan pyrkisi välittämään konfliktia ja rajoittamaan sen eskaloitumista pohjoiseen. Sotilasliiton jäsenyys olisi tuhon tie. Valitettavasti.

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Aurinko ja sen säteily on heikkenemässä.

Auringon säteilyn määrä on heikkenemässä ja sen ennustetaan pysyvän heikona jopa 30 vuotta. Se voi tarkoittaa suurempia säteilyannoksia maahan koska magneettikentä myös  heikkenee. Vakavampi vaikutus on varmaankin ilmaston muuttuminen. Eiköhän se nyt näytä että kylmenpään maapallo menossa ei lämpimämpään.

 (saatuttaminen on silti lopetettava, pakko lisätä aina että kantani on selvä)


Teksti alla kopioitu täältä : http://www.spaceweather.com/


GROWING PERIL FOR ASTRONAUTS? NASA's successful test flight of Orionon Dec. 5th heralds a renewed capability to send astronauts into deep space. A paper just published in the journal Space Weather, however, points out a growing peril to future deep space explorers: cosmic rays. The title of the article, penned by Nathan Schwadron of the University of New Hampshire and colleagues from seven other institutions, asks the provocative question, "Does the worsening galactic cosmic ray environment preclude manned deep space exploration?" Using data from a cosmic ray telescope onboard NASA's Lunar Reconnaissance Orbiter, they conclude that while increasing fluxes of cosmic rays "are not a show stopper for long duration missions (e.g., to the Moon, an asteroid, or Mars), galactic cosmic radiation remains a significant and worsening factor that limits mission durations." This figure from their paper shows the number of days a 30 year old astronaut can spend in interplanetary space before they reach their career limit in radiation exposure:
According to the plot, in the year 2014, a 30 year old male flying in a spaceship with 10 g/cm2 of aluminum shielding could spend approximately 700 days in deep space before they reach their radiation dose limit. The same astronaut in the early 1990s could have spent 1000 days in space.
What's going on? Cosmic rays are intensifying. Galactic cosmic rays are a mixture of high-energy photons and subatomic particles accelerated to near-light speed by violent events such as supernova explosions. Astronauts are protected from cosmic rays in part by the sun: solar magnetic fields and the solar wind combine to create a porous 'shield' that fends off energetic particles from outside the solar system. The problem is, as the authors note, "The sun and its solar wind are currently exhibiting extremely low densities and magnetic field strengths, representing states that have never been observed during the Space Age. As a result of the remarkably weak solar activity, we have also observed the highest fluxes of cosmic rays in the Space Age."
The shielding action of the sun is strongest during solar maximum and weakest during solar minimum--hence the 11-year rhythm of the mission duration plot. At the moment we are experiencing Solar Max, which should be a good time for astronauts to fly--but it's not a good time. The solar maximum of 2011-2014 is the weakest in a century, allowing unusual numbers of cosmic rays to penetrate the solar system.
This situation could become even worse if, as some researchers suspect, the sun is entering a long-term phase of the solar cycle characterized by relatively weak maxima and deep, extended minima. In such a future, feeble solar magnetic fields would do an extra-poor job keeping cosmic rays at bay, further reducing the number of days astronauts can travel far from Earth.
To learn more about this interesting research, read the complete article in the online edition of Space Weather.

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

USA:n Talous yskii. Tilastot puhuu karua kieltä.

Videoon on koottu talouslukuja jotka kertovat karulla tavalla mitä on tapahtunut USA:n taloudessa. Itse on helppo päätellä loput.

https://www.youtube.com/watch?v=ZZN8Ry_w4rc

Our Precarious Economic and Political Circumstance; a Summary
WWW.YOUTUBE.COM

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Talvisodan virhe ja mitä siitä voi oppia? Stub vastaan EpäileväTarkkailija.

On November 26, 1939, the Soviets faked the Finnish shelling of the Russian town of Mainila. In the aftermath of the shelling, they demanded that the Finns a...
YOUTUBE.COM

  • Stub taas agitoi telkkkarissa että ei talvisodasta opittu että ei saa jäädä yksin. Yksin oltiin talvisota ja siitä selvittiin hädin tuskin. Oli pakko liittoutua saksan kansaa. Iroonia oli että Venäjä hyökkäsi Suomeen sen takia kun se luuli että Suomi aikoi antaa saksan hyökätä kauttaan Venäjälle. Eli se ei luottanut siihen että Suomi itse hoitaisi alueensa koskemattomana pysymisen. 
    Eli Stub haluaa että me liitytään Natoon. Nato on luotu Neuvostoliittoa vastaan. Eli Venäjällä on taas epäluulo siitä että me ei huolehdita alueemme koskemattomuudesta vieraan vallan sotavoimille. Onneksi Venäjä ei mielestäni ole vielä liian hermostunut tuon suhteen (voi tietenkin olla väärässä) Jos virheistä pitää oppia niin Stub historian tunnille. Nyt vaan minusta Stub sohii karhua hereille oikein kunnolla. Voisko sille sanoa että nyt suu supumalle ja hoidetaan puollustus itse kuntoon?
    Jos muisti pettää niin tästä voi kerrata historiaa.

lauantai 29. marraskuuta 2014

Ebola leviää ilmateitse, näiden todisteiden ja tutkimusten mukaan.

Tämän kaverin informaatio toditusaineistoineen on vaan niin vakuuttavaa että kaikkien tulisi mielestäni tämä nähdä.
Pelkoa ei saa luoda mutta tosiasiat pitää tietää että voi tehdä omat päätökset. Sokea usko on vaarallista.
Just about everything we've been told about Ebola since the beginning of the outbreak in west Africa, is wrong. The means of transmission, the incubation period, its persistence on surfaces, available treatment methods have all been systematically...
STORMCLOUDSGATHERING.COM

keskiviikko 26. marraskuuta 2014

USA kiduttaa vankejaan. Rikkoen näin toista kansainvälisen lain tärkeintä pykälää. Se toinen on kansanmurha.

Guantamo on edelleen toiminnassa vaikka Obama lupasi sen sulkea. Puhumattakaan CIA:n muista menetelmistä ja paikoista joissa niitä suoritetaan. Ongelmaan on näin lyhytnäköiseti saatu ratkaisua mutta samalla luotu kasvava vihankierre josta terroristijärjestöjen on helppo ammentaa voimavaroja.
Tässä vähän muistutusta nyky tilanteesta jota mm. Genevessä on taas puitu. aihe alkaa 12.30 kohdalta.

https://www.youtube.com/watch?v=BQdJa3TlQXU

Abby Martin Breaks the Set on JFK 51 Years Later, Immigration Insanity, Torture Report Censorship &...
YOUTUBE.COM

tiistai 25. marraskuuta 2014

Pahuus

Inhimillisyys ja myötätunto tekee meistä ihmisiä. Joskus pahuus ottaa vallan ja kaikki tuo häviää. Ehkä tämäkin video kaikessa kauheudessaan auttaa muistamaan että joukossamme on pahuutta (sielläkin, missä vähiten uskoisimme) ja siihen meidän kaikkien on mahdollista puuttua. Laput pois silmiltä.
Varotus!! Video on äärimmäisen kauhea.
http://www.dailymail.co.uk/…/WARNING-GRAPHIC-CONTENT-Nanny-…

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Ensimmäinen Ebola tapaus parannettu Otzonilla?

Moro.
Tällä on lupaava alku. Tapaus on lääkäristä joka pisti ebolapotilaan neulalla itseä ja sai oireita 2 päivän päästä. Hän ei suostunut meneen testiin koska tiesi päätyvänsä Ebolakeskukseen jossa ei saa muita hoitoja antaa kuin nesteytys ja veriseerumi hoitoja. Hänelle aloitettiin Otzoni hoito suoraan suoneen (ilmeisesti 99% happea 1% otzonia). Paripäivää ja hän oli oireeton. Hinta noin 35€.

Ongelma tietenkin on että emme varmaksi voi sanoa että oliko hänellä Ebola.
No yritykset hoidon saamiseksi tutkimuksen alle jatkuvat.

https://www.facebook.com/DrRobertJRowen?fref=nf
Dear Facebook Family,
By now you have likely read the press release from Dr. Robins and me of our first case - successfully treated. Now I have more political intrigue for you. Only 2 weeks ago, we were overjoyed that a message came from a high official that the Minister of Health in Sierra Leone was directed to work with us on the ozone project. Alas, the Minister of Health has not responded to that email, nor to ours.

To make matters worse, today, the day of our press release of ebola cure, Dr. Carew and Jeff McNamara went to the Freetown meeting hall where over 200 people assembled for a WHO sponsored town hall style meeting on the ebola crisis. Lots of doctors came. Kojo was given some time to speak. I’ll get to what happened in a moment.

The WHO lectured on hand washing (to doctors, mind you). The WHO spoke of raising funds and awareness for treatment with convalescent serum and blood. Both of these have serious limitations. They are in short supply. They require cross matching the donor and recipient. This is costly, and dangerous. The technicians could be exposed to ebola. And, it provides passive immunity only. Here’s an analogy. A herd of elephants is barreling towards you. You are given limited ammunition to protect yourself. You don’t know if you have enough ammo, or if there are too many them for your limited supply. There’s just no way to know if the convalescent serum has much antibody, or if the ebola infected victim has too much virus to take out. And, it depresses the victim’s own immune response to the infection.

Ozone works around all of this. It chops off the “fingers” the virus uses to enter cells, inactivating the invader. It activates the immune system, and supports oxygen delivery while protecting the blood system. So, it enables the victim’s own body the ability to mount a full response which is unlimited, compared to a partial response that might come about if there is passive immunity (serum) given.

Dr. Mark Salia, the surgeon evacuated to Nebraska received convalescent serum/blood. He also received Zmapp. In fact, his team said he received everything possible, except …….. OZONE. And our Dr. X received ONLY ozone and was fully free of symptoms in just two days.

Now it gets even better. Dr. Carew was on the agenda to speak about ozone. Well, they moved him to the end of the meeting, when 2/3 of the people were gone. I’ll not read into what happened here. I’m just giving you the story blow by blow. Please see photos of the gathering, which I’ve attached. In the meantime, the agenda called for getting vaccines (experimental at best, costly and dangerous at worst) in to the country quickly. Imagine, curing Ebola for less than $40. I’ve always told my readers to “follow the money trail.”

Please know that I don’t want to draw any unwarranted conclusions as to the intentions of this “noble” international organization. I’ll just tell you that I received an email from one of their top officials that simply states that the use of ozone therapy on humans is, in his opinion, “criminal”.

For those of you in West Africa facing an ebola test, please don't use the circumstances of our Dr. X not to get the test. You do need to know and ASAP. However, if you do get the test, and are shipped to a "treatment center", please make noise demanding ozone therapy.

I’ll have much more to say in the coming days and weeks. I appreciate you visiting this page and sharing. We must take the world back from Pharma and those “pharming” the planet for money. I humbly ask that you share our news release with your entire mailing list and ask them to do the same.

perjantai 21. marraskuuta 2014

Venäjän miehet aloitti Ukrainan sodan?

Iltasanomilta kohtalaisen vakuttavan oloinen tieto tapahtumien kulusta. Venäjän hallituksen oma lehti julkaisi jutun. Ilmeisesti Putinin (Kreml) Ja Medjeved (hallitus) valtataistelusta siis kyse? Seurataan tilannetta.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288777340393.html

Venäläinen sotilaskomentaja: Minä aloitin sodan Itä-Ukrainassa


Onko USA:n aika ohi? Ja onko sen syy internetti ja lisääntynyt tietoisuus asioista.

Onko USA:n aika ohi? Ja onko sen syy internetti ja lisääntynyt tietoisuus asioista.
Tässä tulevaisuuden kuvaa muotoilee kaveri joka on 70 luvulta asti ohjaillut Usan ulkopolitiikkaa. mm. Taleban afganistanissa 80 luvulla Irakin sodat. Tietoa ainakin on.

https://www.youtube.com/watch?v=bHknL5z8f6k

http://fi.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Brzezinski

maanantai 17. marraskuuta 2014

Expressen: Venäjä loukkasi taas Ruotsin ilmatilaa

Otetaanhan ystävät me rauhallisesti.
IS uutisoi että venäläiset loukanneet taas ruotsin ilmatilaa. Kone olikin Ranskasta. Olisittempa nähneet ne pelokkaat ja vihaiset kommentit venäjää vastaan. Nyt uutinen korjattu ja kommentit on poistuneet bittitaivaaseen. Näitä ilmatila loukkauksia on sattunut aina ja kaikkialla selitykset on millon mitäkin ja loukkaus on aina väärin ja vakava asia. Sehän osottaa että joko lentäjä tai valtio ei piittaa säänöistä. Niihin on puututtava ja niihän mekin teemme kiitos hornettien.
Muutta pitääkö meidän Suomessa pelätä että niiden takana on jotain meitä vastaan suunniteltua agendaa? Jos jollain on sellasita tietoa niin pistäkää tuleen vaikka privan niin tutkitaan.
Mitä tulee Venäjän lentotoimintaan niin sehän on lisääntynyt valtavasti. Syyhän on se että lentokoneet ja sukellusveneet ovat ainoita keinoja näyttää voimaa ja ne ovat ainoa keino vastata nopeaan ennakoimattomaan iskuun. NATO:lla on ydinohjuksia ja ohjustentorjunta järjestelmiä ihan venäjän rajalla ja sen takia nopea ennako isku on helppompi suorittaa. Eli nuo koneet on Venäjän keino vastata kauhun tasapainoon ydianase uhalla jonka tasapainon he katsovat järkkyneen Naton leviämisen seurauksena.
Eli edelleen, huolehditaan Suomen koskemattomuudesta itse niin meillä ei ole mielestäni mitään hätää.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288772423895.html…
Ps. Minulla näkyy vielä vanha otsikko Expressen: Venäjä loukkasi taas Ruotsin ilmatilaa - hävittäjät ilmaan
Aika hauskaa
Expressen-lehden mukaan venäläiskone loukkasi Ruotsin ilmatilaa lauantaina.
iltasanomat.fi|Henkilöltä Simo Holopainen

perjantai 14. marraskuuta 2014

MH17 ammuttiin alas hävittäjällä?

MH17 Valitettavasti meille ei ole esitetty mitään todisteita alasampumisen ajakohdan tapahtumista länsitiedustelulta. Sateliiti ja tutkanauhotteet puuttuu? Olemmeko varmoja että venäjä on sekaantunut alasampumiseen. Näin meille on annettu ymmärtää. Selkeesti Venäjän ja Putinin sanat ovat nyt koventuneet länsimaita kohtaan. Oisko Karhua jo tökitty tarpeeksi?
Nyt on venäjä julkassut oman vakoilusateliitti kuva. Onko kuva aito? Se selviää nopeasti. Jos kuva on aito voi sillä olla silmiäavaava vaikutus myös meille. Jos kuva osoittautuu väärennökseski se taas osottaa että Venäjä on tehnyt selkeen virhearvion ja sen uskottavuus laskee entisestään. Päätelkää ensin itse.
Ps. Mielestäni kuvan hävittäjä tulee väärältä puolen koneessa olleisiin ohjaamon vauriokuviin nähden. (Negatiivi?) http://willyloman.wordpress.com/…/is-this-a-satellite-phot…/
by Scott Creighton I don't know what this is folks. I just saw it linked on Twitter and it's from Russia Post. The caption translated reads: За мгновения до крушения...
WILLYLOMAN.WORDPRESS.COM

torstai 13. marraskuuta 2014

Onko länsimaissa vapaa media?

Vapaa media.
Meillähän se on länsimaissa itsestään selvyys. Vai onko?
Tässä tunnettu saksalais toimittaja kertoo mitä hän asiasta on mieltä. Olen teitä aiemminkin kehoittanut tarkkailemaan uutisia kriittisesti. Ehkä joskus nillä meidän ajatuksia ohjataan enempi kuin uskommekaan. Ollaan tarkkoina ja ehkä joskus voi kuunella toisenkin mielipiteen asiaan?http://www.youtube.com/watch?v=elgvr5Vb2m4
In an amazing pattern developing very recently of celebrities and mainstream figures coming out with the truth, extremely popular German journalist Udo Ulfko...

tiistai 21. lokakuuta 2014

Ebolan parannuskeino?

Ei kannata vielä heittää kirvestä kaivoon Ebolan suhteen. Ihminen on kekseliäs. Tässäkin vanha konsti josta voi olla apua. Otsooni.
Tuloksia odotellessa.

Tässä linkki josta samme ehkä seurata lähes livenä kuinka hoito tehoaa. Mielenkiintoista. https://www.facebook.com/DrRobertJRowen

Tässä kaverin haastattelu ennen Sierra Leoneen lähtöä.

https://www.youtube.com/watch?v=ELZssQQ_M28
Julkisuuden henkilö
Henkilön Dr. Robert J. Rowen kuva.
http://www.newsmaxhealth.com/.../2014/09/24/id/596709/
An NYC-based ozone therapy doctor plans to fly to the...
NEWSMAXHEALTH.COM

Ebola ja sen leviäminen. Tämä on vaan matematiikkaa, muuta karua sellaista.

Päättele itse tilanteen vakavuus ja jos katsot aihelliseksi toimia, ohjeita on aiemmissa Ebola jutuissani. 

http://www.talouselama.fi/.../taistelu+ebolaa.../a2272051

lauantai 18. lokakuuta 2014

Komeetta Siding Spring. Mahdollinen tapahtuma Mars:in kanssa.

Tässä avaruuden tapahtuma joka voi olla kerran elämässä tapahtuva jos sillonkaan. Katseet taivalle. Ok. Ehkä muilla on paremmat laitteet ja saadaan seurat niiden kautta.
https://www.youtube.com/watch?v=7f2ZqDFo29w&list=PLHSoxioQtwZcJiYQJ6XUOAsBc2fIyvI1T&index=1

Magneettikentämme on heikkenemässä.

Tämän ei pitäs tulla enää yllätyksenä. Kertausta kumminkin.
Magneettikentämme on heikkenemässä. Magneettiset navat ovat liikkeessä ja tämä ennustaisi että napojen paikat olisi vaihtamassa paikkaa. Uusin tutkimus ennustaa että tämä voi tapahtua seuraavan 100 vuoden aikana. Magneettikentämme on meidän suoja maapallolla siksi tämä on tärkeä tietää. Tässä videokooste.

perjantai 10. lokakuuta 2014

Hatun nosto Nobelin rauhanpalkinnon saajaille.

Nobelin rauhanpalkinnon saajat. Hienoja ja rohkeita ihmisiä. Kuka ottas kuulan kalloon ja rohkeasti jatkas pyyteetöntä työtään parannuttuaan. Kaveri taas on saanut kymmeniä tuhansia lapsia kouluun. Se on ainut keino millä ääriliikeet saadaan kuriin. Tieto, koulutus ja ihmisten kunnioittaminen. Järki voittaa vielä väkivallan. Uskon niin.

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Ebola, ISIS, Venäjä. Pelkoja joita kohtamme monien muiden muassa. Kannattaako pelätä?

Olen ennenkin tällä höpissyt teille pelosta.
Meihin istutetaan koko ajan pelkoja. Millon ne on viiruksia tietokoneessa, milloin ilmassa. Milloin joku maa käyttäytyy uhkaavasti kun joku vaan sanoo niin. Millon joku ryhmä jostain kaukaisetsta maasta tulee ja tapaa sinut ja lähimmäisesi. Kiinteistösi arvo on romahtamassa kun asut jossain väärässä paikassa. Ja tätä riittää.
Pelko on ollut meille elinehto. Mutta kannattaako toimia pelkojen lamauttamilla aivoilla. Mitä jos kohtaisimme pelon ja ottaisimme siitä niskalenkin ja yrittäisimme hallita sen. Jos tarpeekisi syvälle mennään mehän pelkäämme kuolemaa. Eli mitä jos hyväksymme sen, sillehän emme voi mitään, eli mitä järkee on on sitä pelätä. Mitä jos tietäisit että kuolet vuoden päästä? Eikös me kaikki alettas elää kuin viimestä päivää. Ja jos jokin asia on tärkeä niin varmaan omistautuisit sille täysillä. Eli mitä jos tuijotetaan kuolemaa silmiin ja aletaan tanssia, ilman pelkoa.
Itselle suurin pelko on että menetän lapseni jossain turhassa sodassa joka olisi ollut vältettävissä. Siksi teitäkin asialla kiusaan, koittakaa kestää. Mutta aion sille asialle tehdä työtä että ei tarvi katua jälkeen päin.
Mikä on sinun pelkosi? Meinaatko tehdä sille jotain?
Tämä kaveri kiteyttää hienosti tämän videossaan ja ajatuksia se herättääkin.
https://www.youtube.com/watch?v=9pnqWGBYP7Q
This is the method I use to manage fear. It has helped me in life or death situations. I hope it helps you. Follow us on Facebook:http://facebook.com/StormC...
YOUTUBE.COM

lauantai 4. lokakuuta 2014

Energiapolitiikka jyllä.

Energiapolitiikka jyllä. Pikku uutinen mutta voi olla että iso kuva alkaa hahmotuun. Jenkiien varapresidentin Joe Bidenin poika junailee kaasun myynnin pikkuhiljaa pois venäläisiltä. Tästä pikkukaupasta se kenties alkaa. Onko niin että Petrodollarin vallan halutaan jatkuvan?http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2014/10/03/norja-tuo-ukrainaan-kaasua-halvemmalla-kuin-venaja/201413782/12?pos=tuoreimmat
Tässä linkki jossa keväältä kerrotaan Bidennin nimityksestä ja kytköksistä Ukrainaan. 
http://www.youtube.com/watch?v=zFKzZPOcYb4
Norjan energiayhtiö Statoil on allekirjoittanut sopimuksen kaasun myynnistä Ukrainan valtiolliselle kaasuyhtiölle Naftogazille.
TALOUSSANOMAT.FI

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Miten voit valmistautua Ebolan tai muun vakavan pandemian tuloon. Riittääkö pelkkä käsien pesu ja pelastavan rokotteen odottaminen sinulle?

Suomennettu Google kääntäjällä Linkistä:

http://www.naturalnews.com/047078_Ebola_outbreak_preparedness_personal_protection.html


NaturalNews) Nyt Ebola "potilas nolla" on vahvistettu Yhdysvalloissa, se on selvää, että Ebola leviää kauas ohjaus minkä tahansa hallituksen tai terveyden osasto. Vain viikkoa sitten presidentti Obama lupasi Ebola ei saavu Yhdysvalloissa, mutta nyt se on täällä.

CDC on lupaava, että he voivat pitää kaiken hallinnassa tämän potilaan huomattiin suorittaa Ebola osaksi Dallas. Mutta he voivat myös sisältää seuraavan Ebola potilas? Entä yhden jälkeen? Ja miten tahansa hallituksen sisällä virus pandemia, jota ei voi pysäyttää luodit ja pommit?

Totuudessa, jos haluat olla turvassa yhä todennäköisempää mahdollisuutta Ebola-epidemia Pohjois-Amerikassa, sinun täytyy ryhtyä toimiin HETI suojautua. Sitähän olen erikoistunut. Olen luoja www.BioDefense.com sivusto, joka on nyt opettanut pandemiaan varautumisen taitoja ja hengenpelastus tietoa yli miljoona ihmistä.

Tässä ovat kohokohtia, mitä sinun pitää tehdä juuri nyt, valmisteltaessa pandemiaa:

# 1) Paranna immuunijärjestelmän toimintaan ja lääkekasvit ja ravinteet
Kaikki potilaat, jotka ovat selvinneet Ebola toistaiseksi voivat hyvittää niiden immuunijärjestelmä säästää henkensä.

Jokainen, joka ei aktiivisesti ryhtynyt toimiin juuri nyt lisätä merkittävästi immuunijärjestelmän toimintaa anti-virus yrttejä, luonnon lääkkeitä, Superfoods ja ravintolisät on ottamassa oman elämänsä vaarassa.

Olen luetellut yksityiskohtaiset tiedot mitkä immuuni parantavia eriä hankkia ja käyttää Episode Kuusi pandemiavarautumisen kurssin.

Episode Seven myös opettaa sinulle, miten lopettaa vaimentaa immuunijärjestelmän myrkyllisiä kemikaaleja ja lääkkeitä. Kuunnelkaa näitä kaksi jaksoa nyt, jos haluat elää läpi pandemian puhkeaminen.

Tai, jos haluat kuolla, seuraa vain CDC: n virallista neuvoja "pestä kädet" ja odotella koerokotteen kun tekee auta itseäsi väliaikainen.

# 2) merkittävästi parantavat paikallista elintarviketuotantoa ennakoiden eristää ja elintarvikkeiden häiriöitä
Yksi ensimmäisiä asioita, joita tapahtuu lääketieteellinen karanteeni on, että ruoka tulee nopeasti niukka. On kolme syytä:

1) karanteeniin rajoittaa liikkumista kuljetus liikenne sisään ja ulos karanteenialueelle.

2) ajurit kuljetuskaluston kieltäytyä suorittamasta toimitusten karanteenialueelle.

3) Kansalaisten juuttunut karanteenialueelle alkaa varastoida kaikki tarvikkeet ennakoiden toimitusvaikeuksia.

Tällä hetkellä miljoonat kansalaiset Sierra Leonessa joutuu kärsimään helvetillinen karanteenissa joka on johtanut lähes täydellisestä taloudellinen romahtaminen alueella.

Jos et usko minua, katso tämä Washington Post artikkelin otsikolla Ebola vaurioittamien Liberia ajautumasta taloudelliseen helvettiin.

# 3) Ennakoi häiriöistä kaiken: pankkitoiminta, pelastuspalvelut, vesi, virta ja lisää
Kun jokin alue saatetaan lääketieteellisen karanteeniin, se merkitsee kansalaisten että alueella ei voi mennä töihin. Ne työntekijät ajaa pankit, poliisilaitokset, vedenkäsittelylaitteet, voimalaitokset ja niin edelleen.

Kun nämä työntekijät jäädä kotiin alle karanteeniin jotta kaikki näiden yritysten ja tilat heillä oli tapana juosta yhtäkkiä lakkaa toimimasta. Silloin paikalliset pankkiautomaatit lopettaa työnteon ja perusinfrastruktuurin (kuten kunnalliset vesi) ovat vaarassa häiriöistä tai seisokkien.

Miten sinä hengissä jos sinulla ei ole ruokaa toimitukset ruokakauppaan? Ei 911 pelastuspalvelut? Ei sähköä? Ei vesijohtovettä? Ei sairaaloiden päivystyksen?

# 4) Hankkia lääketieteen suojelua ja eristäminen pyydysten, kuten muovikalvoa
Jos Ebola leviää koko Pohjois-Amerikassa, sairaalat tulee nopeasti ylittynyt potilasta. Useimmat ihmiset hakevat sairaanhoitoa lähetetään kotiin kuolemaan. Tällä hetkellä 82% tartunnan saaneiden potilaiden Afrikassa ovat kääntyneet pois sairaaloista ja käskettiin mennä kotiin.

Onko sinulla lääketieteen tarvikkeita kotona huolehtia itsestäsi tai tartunnan perheenjäsen? Onko sinulla eristäminen tarvikkeita eristää yhden tartunnan perheenjäsenen muiden jäsenten perheesi?

Olen kattaa tämän laajan yksityiskohtaisesti Episode 12 (ei vielä julkaistu, mutta tulossa pian) klo www.BioDefense.com

Odottaa monia tärkeitä tarvikkeita pyyhkiytyä kokonaan pois tulevina päivinä ja viikkoina. Esimerkiksi tällä tätä kirjoitettaessa, voit ostaa pakkaus 25 Tyvek kehon puvut huput at Amazon.com vain 134 dollaria. Se on hieman yli 5 dollaria puku.

Mennessä olet lukenut tämän, mutta kaikki nämä puvut todennäköisesti loppuunmyyty. Voit Klikkaa tästä tarkistaa jos olen oikeassa. Vuonna pandemian puhkeaminen Pohjois-Amerikassa, nämä puvut todennäköisesti huutokaupataan eBayssa 100 $ (tai enemmän).

Ne, jotka valmistella etukäteen voi säästää pienen omaisuuden kohteita jokainen yhtäkkiä haluavat kaikki samaan aikaan. Jos sinulla ei vielä ole koko kehon eristäminen puvut varusteltu ja valmis, olet jo takana valmius käyrä.

Muista: ennen puhkeamista, kukin näistä puvut voisi ostaa alle Starbucks-kahvia. Mutta kun puhkeaminen leviää, et todennäköisesti pysty löytämään niitä hinnalla millä hyvänsä.

# 5) Onko bug-out suunnitelma valmiina, ja on polttoaineen ja pyydysten seurata suunnitelman
Jos Ebola alkaa levitä paikallisessa kaupungissa, onko sinulla suunnitelma evakuoida ennen karanteenin tapahtuu?

Lääketieteellinen eristää olisi totuudenmukaisesti kutsua "kuoleman alueilla", koska ne käyttöön, kukaan ei saa poistua ennen kuin he joko immuuni tai kuollut ... tai kunnes virustransmission on täysin pysähtynyt (joka yleensä tapahtuu vasta sen jälkeen, jokainen on joko immuuni tai kuollut).

Smart peli on päästä pois tiheää asutusta keskusten ja muuttamaan maaseudulla kauan ennen karanteenin järjestys tulee pelata.

Karanteeni tilaukset tapahtua ilman varoitusta. Se on tarkoituksella, koska hallitus ei halua pakenevien "tuleva" karanteeni alue, mikä aiheuttaa viruksen leviämisen jopa kauemmas. Niin määritelmän mukaan kaikki karanteenit tapahtua hetkessä, ilman varoitusta. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, jos et ole katosi etukäteen, et todennäköisesti pysty bug ulos ollenkaan.

# 5) Hanki ylimääräistä rahaa ennakoiden talouden ja sähköisen kaupankäynnin häiriöihin
Jos lääketieteellinen karanteeni ilmoitti omalla alueellasi, se ei kestänyt kauan paikallisten pankkien ja pankkiautomaatteja olevan epäkunnossa.

Miten voit hankkia rahaa ostaa kaikki tarvikkeet sinun kipeästi tarvitsevat karanteenissa? Elintarvikkeiden hinnat hetkessä huimasti, ja anti-virus yrttejä ja luonnon lääkkeitä on lähes korvaamaton (jos löydät ne kaikki).

Käteinen on edelleen hyväksyttävää kaupankäyntiä lähes kaikilla aloilla, niin ottaa käteistä on lippusi pysty hankkimaan kohteita tarvitset, joista monet myydään vain täytetyn, mustan pörssin hintoja.

Jos suuri osa väestöstä päättää ne kaikki tarvitsevat käteistä kerralla, odota juhlapyhinä ja lopettaneet aloittaa pian sen jälkeen. Pankkijärjestelmämme on niin hauras, että se voi käsitellä suuren määrän tallettajien käteisnostoja samaan aikaan.

# 6) kumoaa suuri, luotettava, itsenäinen vesilähde
Mistä saat vettä, jos paikallinen vedenpuhdistuslaitosta lakkaa toimimasta? Useimmat ihmiset ei ole aavistustakaan.

Tarvitset suuri tarjonta varmuuskopiointi vettä varastoidaan paikan päällä.Helpoin ratkaisu on ostaa kylpyamme vesi bob ja täytä se max. Tämä antaa sinulle 100 gallonaa tai niin - hyvä alku, joka voi kestää muutamia päiviä.

Koska olin kirjallisesti tämän artikkelin, olen juuri tarkistanut veden saatavuuden keikkuu Amazon.com, ja ei ole yllättävää, he ovat jo loppuunmyyty.

Tämä on juuri sitä mitä olen varoittanut ihmisiä.Luonne kaikki syöttöjohtimissa ruokaa, lääkkeitä ja varautuminen tuotteita on, että kaikki on lähes välittömästi loppuunmyyty hetkellä massat selvittää, mitä todella tapahtuu.

Jos useita kohteita, se voi olla jo liian myöhäistä.

Tässä on todellinen lainaus Facebookin käyttäjä - henkilö, joka kuvastaa sellaista harhainen kieltäminen, joka on ollut valloillaan koko amerikkalaista yhteiskuntaa monista aiheista: "Vain koska CDC sanoi, että Ebola-infektioita voi nousta 1.400.000 mukaan tammikuun lopussa, Don 't hätää - sinun tulee hieno. Ebola on aina muualla - ei täällä. "

Tällaiset lausunnot ovat tietysti harhainen. Ja kun se tulee virus pandemia kuten Ebola, harhainen tarkoitetaan kuolleita.

# 7) Onko suunnitelma kodin turvallisuutta ja puolustusta vastaan ​​ryöstäjiä
Jos heräät aamulla ja huomaat lukittu alas lääketieteen karanteenialueelle, miten tarkalleen aiot suojata kotitalouden ryöstäjiä, jotka ovat epätoivoisesti ruokaa, vettä ja muita tarvikkeita? Oletteko vakavasti miettiä hallitus joutuu työvoimaa vartioimaan kodin ja turvallisuutesi varmistamiseksi? Ei onnistu. Ei vaikka he haluavat.

Toki kaikki naapurit ovat todennäköisesti hyvin poliisin ja kansalaisyhteiskunnan ensimmäisen 72 tunnin tai niin. Mutta kun ruoka alkaa loppumaan, ohutta vaneria kohteliaisuudesta nopeasti katoaa. Kun vastassa äärimmäisessä nälässä, ei juuri mitään ihmiset eivät tee selviytyäkseen, kuten ryöstelyä kotiin ja tarvittaessa tappaa ihmisiä prosessissa.

Jos sinulla ei vielä ole suunnitelmaa puolustaa oman kodin vastaan ​​ryöstäjiä ja tunkeilijoita, nyt voisi olla todella hyvä aika laittaa suunnitelma paikallaan, ennen kuin asiat riistäytyvät mitään hullumpi.Pandemiaa epäilemättä aiheuttaa uuden ajaa aseita ja ammuksia aivan kuten tapahtui sen jälkeen joulukuu 2012 Sandy Hook ampumista. (En vieläkään löydä 22LR!)

# 8) Harkitse pysyvästi siirtymässä pois tiheää asutusta keskusten
Bizarre virus pandemiat ja superbugs lakaistaan ​​koko planeettamme juuri nyt. Ihmisen toiminta on aiheuttanut villi epätasapainon luonnon ekosysteemeihin, ja meidän kaikkien pitäisi odottaa aallon jälkeen aalto kulkutaudit tulevina vuosikymmeninä.

Joka pandemian kaupungit nopeasti tullut kuolemanloukkuja takia suuren asukastiheyden löytyä. Maaseutualueet ovat olennaisesti turvallisempia tarttuvasta taudista juuri siksi heillä on paljon pienempi asutus (ja siten vähemmän mahdollisuuksia taudin leviää ihmisiin).

Jos vielä elää kaupungissa, mutta olet aina pitänyt päästä ulos maasta, nyt voisi olla hyvä aika ottaa uusi näkökulma noita suunnitelmia ja aloittaa ryhtymistä. Sinulla on vielä aikaa tehdä liikkua. Jopa "onnistunut" virus pandemiat vaatia useita kuukausia leviää suuri väestö. Ebola voi kestää 1-2 vuotta todella alkaa levittää Yhdysvaltain kaupungeissa ... tai se voi koskaan levitä Amerikassa ollenkaan, jos he voivat pitää sen kurissa. (Toivottavasti se ei koskaan leviää, mutta katsotaan myös valmistaa, jos se ei ...)

Ennemmin tai myöhemmin, virus pandemia, joka ei voi hallita pyyhkäisee läpi maailman väestöstä. Kun se päivä koittaa - ja se on ehkä juuri alkanut 30 syyskuu 2014 kanssa "potilas nolla" Dallas - sinun olisi viisasta olla asuvat kaukana asutuskeskuksista.

# 9) Suunnitelma ei ole lääketieteellistä apua sairaaloiden tai lääkäreiden
Aikana pandemian puhkeamiseen, voit odottaa ole lääketieteellistä apua minkäänlaista sairaaloista tai lääkäreitä. Monet lääkärit ja sairaalan henkilökunta tulee nopeasti tartunnan, ja monet kuolevat. Muut ovat aivan liian huolissaan muiden potilaiden ottamaan enempää.

Odottaa, että kaikki sairaalapaikkoja on nopeasti täynnä, jonka jälkeen potilaat ohjataan mennä kotiin ja hoitaa infektioita itse. (Näin on jo tapahtunut Liberiassa ja Sierra Leonessa.)

Suuntanumero 911 on hyödytön, ja hätä kuljetuskalusto kuten ambulanssien luonnollisesti perusteellisesti saastuttamia Ebola-virus.

Tämä voisi olla hyvä idea päntätä teidän omavaraisuutta taitoja opetetaan verkossa huippukokous alkaa tänään.

# 10) Ymmärrä, että lääkkeet, roskaruoka ja myrkyllisiä kemikaaleja voivat altistaa infektioille
Tässä on jotain valtamediassa lähes koskaan puhuu: lääkkeet heikentävät kehon immuuni edistäviä ravinteita, joten entistä alttiimpia virusinfektioiden.

Olen kirjoittanut laajasti juuri tämän pisteen artikkelissa Over-lääkkeitä, immunosuppressoitujen amerikkalaiset todennäköisesti kärsivät korkea kuolleisuus jos Ebola pyyhkäisee USA - julkaistu 22. syyskuuta 2014 mennessä.

Siinä artikkelissa selitän miten massalääkitykseen amerikkalaisista on tehnyt USA yksilöllisesti alttiita Ebola wipeout. Se on minun mielipiteeni, että ne amerikkalaiset, jotka haluavat selviytyä Ebola täytyy työskennellä pätevän naturopathic lääkärit saada pois heidän lääkkeet mahdollisimman nopeasti ja siirtyminen terveyttä edistävän elämäntavan, joka parantaa immuunijärjestelmän toimintaa ja tukee oman puolustuksemme infektioita vastaan​​.

Muista: Jokainen henkilö, joka on tähän asti selvinnyt Ebola on tallennettu oman immuunijärjestelmän. Immuunijärjestelmä voi myös pelastaa henkesi, liian - mutta vain, jos tukea sitä ja lopettaa tukahduttaa sitä.

Episode Seven minun ilmainen online pandemiavarautumisen kurssi käsittelee tätä hyvin yksityiskohtaisesti, jossa esitetään kaikki alueet päivä-to-day elämää, jossa saatat olla vahingoittamatta omaa immuunijärjestelmää.

Typerä neuvoja CDC: Pese kädet ja odota rokotteen
Kun se tulee suojautua pandemian, älä odota mitään hyödyllisiä neuvoja virallisista lähteistä. Toistaiseksi neuvoja CDC kuihtuu "pestä kädet" ja "odottaa rokotteen."

Näillä neuvoilla on lähes hyödytön, ja CDC: n täydellistä kieltäytymistään edes keskustella tärkeää immuuni edistäviä täydentää ja luonnollisia parannuskeinoja on suorastaan ​​huolimattomasti. Juuri nyt amerikkalaiset täytyy ottaa välittömästi toimiin parantaa immuunijärjestelmän toimintaa ja edistää niiden ravinnonsaanti. Näin voimme säästää ihmishenkiä pandemian aikana.

Hanki valmis nyt oppimalla lääketieteen viranomaiset eivät uskalla kertoa. Ja kiirettä ennen kansallinen hätätila on julistettu ja vaihtoehdot loppuvat. Käy www.BioDefense.com

Lue lisää: http://www.naturalnews.com/047078_Ebola_outbreak_preparedness_personal_protection.html#ixzz3EuxNWITI