perjantai 14. marraskuuta 2014

MH17 ammuttiin alas hävittäjällä?

MH17 Valitettavasti meille ei ole esitetty mitään todisteita alasampumisen ajakohdan tapahtumista länsitiedustelulta. Sateliiti ja tutkanauhotteet puuttuu? Olemmeko varmoja että venäjä on sekaantunut alasampumiseen. Näin meille on annettu ymmärtää. Selkeesti Venäjän ja Putinin sanat ovat nyt koventuneet länsimaita kohtaan. Oisko Karhua jo tökitty tarpeeksi?
Nyt on venäjä julkassut oman vakoilusateliitti kuva. Onko kuva aito? Se selviää nopeasti. Jos kuva on aito voi sillä olla silmiäavaava vaikutus myös meille. Jos kuva osoittautuu väärennökseski se taas osottaa että Venäjä on tehnyt selkeen virhearvion ja sen uskottavuus laskee entisestään. Päätelkää ensin itse.
Ps. Mielestäni kuvan hävittäjä tulee väärältä puolen koneessa olleisiin ohjaamon vauriokuviin nähden. (Negatiivi?) http://willyloman.wordpress.com/…/is-this-a-satellite-phot…/
by Scott Creighton I don't know what this is folks. I just saw it linked on Twitter and it's from Russia Post. The caption translated reads: За мгновения до крушения...
WILLYLOMAN.WORDPRESS.COM

1 kommentti:

  1. Päivitystä: Kuva on todennäköisesti läntisestä sateliitista. Lentoreitti näyttää oikealta ja sen ajakohta täsmää. Kuvaa on verrattu 2002 google maps kuvaan ja on epäilys että kuva on sama. Katsotaan mitä lisäanalyysit paljastaa.

    VastaaPoista