maanantai 17. marraskuuta 2014

Expressen: Venäjä loukkasi taas Ruotsin ilmatilaa

Otetaanhan ystävät me rauhallisesti.
IS uutisoi että venäläiset loukanneet taas ruotsin ilmatilaa. Kone olikin Ranskasta. Olisittempa nähneet ne pelokkaat ja vihaiset kommentit venäjää vastaan. Nyt uutinen korjattu ja kommentit on poistuneet bittitaivaaseen. Näitä ilmatila loukkauksia on sattunut aina ja kaikkialla selitykset on millon mitäkin ja loukkaus on aina väärin ja vakava asia. Sehän osottaa että joko lentäjä tai valtio ei piittaa säänöistä. Niihin on puututtava ja niihän mekin teemme kiitos hornettien.
Muutta pitääkö meidän Suomessa pelätä että niiden takana on jotain meitä vastaan suunniteltua agendaa? Jos jollain on sellasita tietoa niin pistäkää tuleen vaikka privan niin tutkitaan.
Mitä tulee Venäjän lentotoimintaan niin sehän on lisääntynyt valtavasti. Syyhän on se että lentokoneet ja sukellusveneet ovat ainoita keinoja näyttää voimaa ja ne ovat ainoa keino vastata nopeaan ennakoimattomaan iskuun. NATO:lla on ydinohjuksia ja ohjustentorjunta järjestelmiä ihan venäjän rajalla ja sen takia nopea ennako isku on helppompi suorittaa. Eli nuo koneet on Venäjän keino vastata kauhun tasapainoon ydianase uhalla jonka tasapainon he katsovat järkkyneen Naton leviämisen seurauksena.
Eli edelleen, huolehditaan Suomen koskemattomuudesta itse niin meillä ei ole mielestäni mitään hätää.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288772423895.html…
Ps. Minulla näkyy vielä vanha otsikko Expressen: Venäjä loukkasi taas Ruotsin ilmatilaa - hävittäjät ilmaan
Aika hauskaa
Expressen-lehden mukaan venäläiskone loukkasi Ruotsin ilmatilaa lauantaina.
iltasanomat.fi|Henkilöltä Simo Holopainen

1 kommentti:

  1. Uusi otsikko: Ruotsin ilmatilaa loukkasikin Ranskan kone. Näkyy kun klickaa linkkiä.

    VastaaPoista