sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Talvisodan virhe ja mitä siitä voi oppia? Stub vastaan EpäileväTarkkailija.

On November 26, 1939, the Soviets faked the Finnish shelling of the Russian town of Mainila. In the aftermath of the shelling, they demanded that the Finns a...
YOUTUBE.COM

  • Stub taas agitoi telkkkarissa että ei talvisodasta opittu että ei saa jäädä yksin. Yksin oltiin talvisota ja siitä selvittiin hädin tuskin. Oli pakko liittoutua saksan kansaa. Iroonia oli että Venäjä hyökkäsi Suomeen sen takia kun se luuli että Suomi aikoi antaa saksan hyökätä kauttaan Venäjälle. Eli se ei luottanut siihen että Suomi itse hoitaisi alueensa koskemattomana pysymisen. 
    Eli Stub haluaa että me liitytään Natoon. Nato on luotu Neuvostoliittoa vastaan. Eli Venäjällä on taas epäluulo siitä että me ei huolehdita alueemme koskemattomuudesta vieraan vallan sotavoimille. Onneksi Venäjä ei mielestäni ole vielä liian hermostunut tuon suhteen (voi tietenkin olla väärässä) Jos virheistä pitää oppia niin Stub historian tunnille. Nyt vaan minusta Stub sohii karhua hereille oikein kunnolla. Voisko sille sanoa että nyt suu supumalle ja hoidetaan puollustus itse kuntoon?
    Jos muisti pettää niin tästä voi kerrata historiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti