keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Ebola, ISIS, Venäjä. Pelkoja joita kohtamme monien muiden muassa. Kannattaako pelätä?

Olen ennenkin tällä höpissyt teille pelosta.
Meihin istutetaan koko ajan pelkoja. Millon ne on viiruksia tietokoneessa, milloin ilmassa. Milloin joku maa käyttäytyy uhkaavasti kun joku vaan sanoo niin. Millon joku ryhmä jostain kaukaisetsta maasta tulee ja tapaa sinut ja lähimmäisesi. Kiinteistösi arvo on romahtamassa kun asut jossain väärässä paikassa. Ja tätä riittää.
Pelko on ollut meille elinehto. Mutta kannattaako toimia pelkojen lamauttamilla aivoilla. Mitä jos kohtaisimme pelon ja ottaisimme siitä niskalenkin ja yrittäisimme hallita sen. Jos tarpeekisi syvälle mennään mehän pelkäämme kuolemaa. Eli mitä jos hyväksymme sen, sillehän emme voi mitään, eli mitä järkee on on sitä pelätä. Mitä jos tietäisit että kuolet vuoden päästä? Eikös me kaikki alettas elää kuin viimestä päivää. Ja jos jokin asia on tärkeä niin varmaan omistautuisit sille täysillä. Eli mitä jos tuijotetaan kuolemaa silmiin ja aletaan tanssia, ilman pelkoa.
Itselle suurin pelko on että menetän lapseni jossain turhassa sodassa joka olisi ollut vältettävissä. Siksi teitäkin asialla kiusaan, koittakaa kestää. Mutta aion sille asialle tehdä työtä että ei tarvi katua jälkeen päin.
Mikä on sinun pelkosi? Meinaatko tehdä sille jotain?
Tämä kaveri kiteyttää hienosti tämän videossaan ja ajatuksia se herättääkin.
https://www.youtube.com/watch?v=9pnqWGBYP7Q
This is the method I use to manage fear. It has helped me in life or death situations. I hope it helps you. Follow us on Facebook:http://facebook.com/StormC...
YOUTUBE.COM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti