keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Vanhempi teksti: Kirjotettu 19.6.2014

Taas vähän ulkopolitiikkaa. Joko kyyllästyttää?

Alkaakohan iso kuva hahmottua mihin ollaan menossa?

- Usa on saanut sodan terrorismia vastaan käyntiin 9/11 jälkeen. Pelko iskuista on istutettu lujaan Usaan joka onkin aika ajoin saanut pelkoaherättäviä tapahtumia maallaan. Moni isku on kyllä saanut epäilykset herään Usassakin että onko niiden anettu tapahtua vaikka tietoa niistä on ollut. Esim. https://www.youtube.com/results?search_query=boston+marathon+conspiracy+documentary

- Syyria saatiin sekaisin ja Usan väliinmeno vältetiin täpärästi. Sekasorto jäi ja tappaminen jatkuu. Usa päätti kouluttaa ja aseistaa kumminkin taistelijoita ja ketäs ne olikaan.

http://www.wnd.com/2014/06/officials-u-s-trained-isis-at-secret-base-in-jordan/#FbVf4WaKP8OLX3j4.99

Eli ISIS on saanut kolulutusta ja aseita Jenkeiltä ja muilta NATO mailta.
Miksi herää kysymys?

- Nyt ISIS valtaa Irakia ja tappaa surutta, herättäen peloa ihmisissä jotka eivät heitä kannata. Pakolaisvirta on sekä Syyriassa että Irakissa hurja. Usaa huudetaan apuun ja apua tulee ja aseteollisuus kiittää. Islamistit ei tästä pidä ja isku Jenkkeihin on sen jälkeen todennäköisesti suunnitteilla. Miten se muka onnistuisi?

http://www.bbc.com/news/blogs-echochambers-27844749

- Syyrian sota on houkuttellut myös Jenkkikansalaisia samoin kuin Suomalaisia sotaan ja heillä on Jenkki passit ja he pääsevät takaisin amerikkaan. Tosin tiedustelu todenäköisesti tietää ketä ne on mutta jos katsoo historiaa niin ehkä he osaavat katsoa toiseen suuntaan kun rajalla heidät kohtaa? Jenkeissä he voivat ostaa aseita niin paljon kuin haluavat. Suomessakin Supo seuraa Syyriasta tulleita joten kai ne Jenkitkin sen osaa. Jos noi kaverit pääsee tekeen jotain niin herää kysymys: Miksi sen annetaan tapahtua?

- Ehkä siihen tietää vastauksen tämä mies?
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2657724/Pope-Francis-claims-global-economy-close-collapse-describes-youth-unemployment-rates-atrocity-damning-message.html

Tämä on vaan pinta raapasu mutta jotain kuvaa ehkä tuo. Ukrainat ja muut on mukana kuvioissa.
Pääasia näyttäisi olevan että että ihmiset pelkää jotain koko ajan. (Hmm... ennen meihin istutettiin Jumalanpelko? No se ei kuulu tähän. Vai kuuluuko sittenkin?) Meihinkin Venäjän pelkoa vahvasti ajetaan. Viisas varautuminen on tärkeää muuta peloista ei hyödy kuin, no onko se nyt pakko sanoo: Sotateollisuus. (NATO?)

Tämä on vaan tämmönen pohdinta ja tehkää itse omat johtopäätöksenne missä mennään.

Täytyy pysyä hereillä. Ei purematta kannata kaikkea mitä tulee vastaan niellä.
Tämmösiä mietteitä täällä kertaa

Nm. EpäileväTarkkailija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti