maanantai 8. syyskuuta 2014

Kuvitellaan tilanne.

Kuvitellaan tilanne:

Tornionjokilakkson Meijänkielinen alue (vittulanjänkä ym.) päättää itsenäistyä kun kunkku on niin perseestä ja Saulin paikka on naapurissa ja on mukavaa porukkaa kun kielikin on melkein sama. Kunkku sanoo että ei onnistu kun siellä on malmiesiintymiäkin. Hän lähettää sotilaansa palauttamaan hörhöilijät ruotuun. Tornionjokilaakson porukka nousee aseelliseen vastaruntaan ja selekään hän siinä meinaa tulla kun ei omaa armeijaakan ole.
Kysymys kuuluu. Lähteekö Suomesta meijän kansa ja sen mieliset auttaan ylivoimaista ammattiarmeijaa vastaa taistelevia veljeskansalaisia?
En puhu suomen viralliseta tahosta vaan yksityisistä ryhmistä. Ja onko se oikein? Ja miltä se näyttää ulkopuolisten silmin? Voiko olla että näin tapahtuu jossain muualla.



Päivitys kuvitteluun 8.9.2014
Vittulanjängältä pakenee sotaa satoja tuhansia (730000). Ladat pakataan ja ihmiset pakenee suomen puolelle. Perhe on nyt turvassa. Mitä tekee itsenäisyyttä kannattava henkilö joka tietää että toiset pistää henkensä likoon sen puolesta että itsenäisyys saavutetaan. Lähteekö hän takaisin rajan taka? Miltäs tämä näyttää ulkopuolisen silmin? Vieläkö ylijäämä armeija kamaa on tarjolla Saulilla sen ku ottaa.


Kaikki varmaan arvaa mitä tällä ajan takaa. Kaiken kaikkiaan jonkin moisen leiman tällä saa otsaan muuta en voi katsoa vierestä kun propakandakoneisto jauhaa molemmin puolin.
Tarkoitukseni on kaivaa asian ydin ja pistää mittasuhteita mistä puhutaan.

NM. EpäileväTarkkailija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti