torstai 4. syyskuuta 2014

En ole yksin ajatusteni kanssa.

Joskus sitä miettii eikö kukaan muu näe samoja asoita kuin itse. Nyt ainakin Hollantilais Proffessori Cees Hamelink näkee asiat samoin. En siis ole yksin.
http://www.news24.com/MyNews24/Professor-Cees-Hamelink-Letter-to-Putin-20140901
"Se on valitettavasti totta, että tiedotusvälineet ovat menettäneet kaiken itsenäisyyden ja ovat vain suukappaleet valtaapitäville."
Professori Cees Hamelink Alankomaista on raikas tuulahdus verrattuna propaganda materiaalia, joka on ottanut otteen länteen. Hän kirjoitti äskettäin Putin. Olen seurannut tarkasti tilanteet sekä Syyriassa ja nyt Donbass alueella Ukrainassa ja näkemyksiä hän on ilmaissut kirjeessä, heijastavat monia omani.
Kuten Hamelink on sanonut, herra Putin ei ole kerran, vaan kahdesti, oli erittäin raskas ohjata kaukana mitä voisi mahdollisesti räjähtämään maailmansota katastrofaalisen mittasuhteet. Hän on loistava esimerkki järjen ja diplomaattisen koskemattomuuden edessä media, joka nykyään näyttää olevan enemmän tarkoitusta tabloid, tulehduksellinen otsikoita kuin raportointia totuus.
Hamelink kirje viime aikoina ilmestynyt verkkosivuilla Veterans Nykyään ylimääräisiä selostus siitä Mr.Jim Dean.
Syvimmät kunnioitusta ja ihailua ulottuu sekä Mr. Hamelink ja Mr. Dean, jotka molemmat ovat ottaneet itselleen henkilökohtaisesti, puhua totta. Pidän Mr. Hamelink, laajentaa anteeksi sekä Putin ja Venäjän federaation. Monet ihmiset ympäri maailmaa, paljon enemmän kuin se toteutuu, samaa mieltä kaikesta, herra Hamelink on sanonut.
Tässä on hänen kirjeensä:
Dear Mr. President Putin,
Olemme pahoillamme puolesta paljon ihmisiä täällä Hollannissa meidän hallituksemme ja media.Seikoista MH17 on kierretty halventaa sinulle ja maa.
Olemme voimattomia katsojia, kuten näemme, kuinka länsimaiden johtama Yhdysvallat syyttää Venäjän rikoksista he sitoutuvat enemmän kuin kukaan muu. Emme hyväksy kaksinaismoralismia, joita käytetään Venäjän ja lännen. Yhteiskunnassamme, riittävää näyttöä tarvitaan vakaumus.Miten sinun ja Nation on tuomittu "rikokset" ilman todisteita, on armoton ja halveksittavaa.
Olet pelastanut meidät konfliktista Syyriassa, joka olisi voinut kärjistyivät maailmansotaan.Massalopetus viattomia Syyrian siviilejä kautta kaasutuksen mukaan "Al - Qaidan terroristeja, koulutettu ja aseistettu Yhdysvaltain ja maksanut Saudi-Arabia, syytettiin Assadia. Näin West toivoi yleinen mielipide kääntyisi vastaan Assad, pohjustaa hyökkäys Syyriaan.
Ei kauan tämän jälkeen Länsimaat ovat rakentaneet, koulutettu ja aseistettu "oppositio" Ukrainassa, valmistella vallankaappausta vastaan laillisen hallituksen Kiovassa.Putschists haltuunotto olivat nopeasti tunnustanut Länsi hallitukset. Ne järjestettiin lainoja meidän verorahoja pönkittää uuden hallituksen ylös.
Ihmiset Krimin ei yhdy tähän näkemykseen ja osoitti tätä rauhanomaisissa mielenosoituksissa. Anonymous tarkka-ampujien ja väkivallan Ukrainan joukot kääntyi näiden mielenosoitusten osaksi vaatimuksia itsenäisyyden Kiovasta. Olitpa tukea näitä separatistiliikkeitä ei ole merkitystä, kun otetaan huomioon räikeä imperialismia West.
Venäjä on virheellisesti syytetty, ilman todisteita tai tutkintaa, tuottaa asejärjestelmiä, jotka väitetysti kaatoi MH17. Tästä syystä Länsi hallitukset väittävät heillä on oikeus taloudellisesti painostaa Venäjää.
Me hereillä kansalaiset West, jotka näkevät valheita ja juonitteluun meidän hallitusten, haluavat tarjota teille pahoittelunsa mitä tehdään meidän nimi. Se on valitettavasti totta, että tiedotusvälineet ovat menettäneet kaiken itsenäisyyden ja ovat vain suukappaleet valtaapitäville.
Tämän vuoksi Länsi-ihmiset ovat yleensä kieroutunut näkemys todellisuudesta ja eivät pysty pidättämään poliitikkoja vastuuseen.
Toiveet keskittyvät oman viisautta. Me haluamme rauhaa. Näemme, että Länsi hallitukset eivät palvele ihmisiä, vaan pyrkivät Uusi maailmanjärjestys.Tuhoaminen itsenäisten valtioiden ja tappaminen miljoonia viattomia ihmisiä on, näennäisesti, hinta kannattaa maksaa heille tämän tavoitteen saavuttamiseksi.
Me, ihmiset, Alankomaiden, haluavat Rauha ja oikeus, myös ja Venäjän kanssa.

Toivomme tehdä selväksi, että Alankomaiden hallitus puhuu puolestaan vain. Rukoilemme ponnistelumme auttaa levittämään kasvavat jännitteet kansojemme välistä.
Ystävällisin terveisin,
Professori Cees Hamelink

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti