keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Yhtiöiden omistamat uutiskanavat vai riipumattomat nettiuutislähteet?

Uutisointi on keskittynyt isoihin yhtiöihin joiden tiedetään ajavan omia tarkoitusperiään aikaajoin. Netti on tuonut kumminkin mahdollisuuden levittää ja hakea tietoa myös muualta. Trollaus ja mainostoimistojen sekä joidenkin valtioidenkin tekemiä valeuutisia on kyllä netti täynä. Mutta tässä yksi lista vaihtoehtoisista lähteistä ja yksikään ei ole venäläinen.
Oma suosikkini on :
StormCloudsGathering: If you’ve ever thought the corporate media was hiding something from you, you’re right, and you’ll absolutely love the hard work and fact-checking StormCloudsGathering puts into all of their videos. Amazingly talented at relating world events to a larger geopolitical agenda, I’m confident that whenever you start following StormCloudsGathering you’ll have a new found appreciation for the label ‘conspiracy theorist‘… What ‘theory‘? SCG strategically uses sources only from the mainstream media for maximum credibility. Why has ‘critical thinking‘ been demonized?

http://pontiactribune.com/10-news-outlets-corporate-media-doesnt-want-you-to-follow/

10 News Outlets Corporate Media Doesn't Want You to Follow
You're not the only one that believes the corporate media works for the establishment to secure the status quo and shape false narratives.

Isoveli valvoo. USA ja NSA haluaa tietää kaiken. Niin kyllä muutkin muuta heillä ei ole resursseja.

http://www.huffingtonpost.com/2015/02/16/nsa-computer-spying_n_6694736.html 

Researchers: NSA Has Ability To Hide Spying Software Deep Within Computer Hard Drives
SAN FRANCISCO, Feb 16 (Reuters) - The U.S. National Security Agency has figured out how to hide spying software deep within hard drives made by Western...

Autoimmuunisairauksiin uutta tietoa.

Uutta tietoa:
Autoimmuni sairauksiin. mm.Diadetes 2 , Altzhaimer, Suonien ahtautuminen, Crohnin tauti ja haavanen paksunsuolen tulehdus tutkimus edistyy. Syy tautiin edellen epäselvä mutta taudin kehittymisen mekanismiin selvyyttä.
http://medicalxpress.com/…/2015-02-molecular-trigger-inflam…
Cells lining the intestinal tract form a critical barrier, protecting our bodies from the billions of bacteria living in the gut. Breaches in this barrier are driven largely by a...
MEDICALXPRESS.COM

tiistai 17. helmikuuta 2015

Ilmaston muuttaminen keinotekoisesti on mahdollista.

Eli ihmisillä on teknologiaa jolla voidaan muuttaa ilmastoa ja aiheuttaa erinlaisia luonnon mullistuksia. CIA on julkaisuut tiedotteen että missä se kertoo että niiden käyttö jopa aseena on mahdollista. Kellä näitä aseita on niin riittää varmaan kun katsoo ketkä käyttää eniten rahaa aseiden kehittelyyn. Nuo vallat eivät voi antaa toiselle etu sillä että moraalisista syistä niiden kehittelystä kieltäytyvät. Tässä juttu:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2954933/Can-Russia-control-weather-Climate-researcher-says-CIA-fears-hostile-nations-triggering-floods-droughts.html#ixzz3RzO3S4VQ

Can Russia control the weather?
Professor Alan Robock, from Rutgers University in New Jersey, has told how he got a mysterious phone call asking whether foreign countries could be triggering droughts or flooding.

torstai 12. helmikuuta 2015

Rokoteet. Pelkkää hyvää ihmiskunalle? Vai myös pahaa?

Tässä google suomennos kahden lääkärin päätelmistä ja yhteenvetoa rokotteista ja niihin liityvistä tutkimuksista. Puolueetonta tietoa täytyisi saada lisää on epäileväntarkkailijan mielipide.

Linkki mistä suomennos: https://www.facebook.com/DrRobertJRowen/posts/331355273729147

MITEN rokote HYSTERIA edesauttavat totalitaarisen NIGHTMARE

En välitä, itse en edes halua, jakaa mitään koroke minulla on viestejä terveyteen muilta.Kysymys on tiedon ja totuuden minulle. Monet ovat vaatineet minua hulluna, jos olen minun sellainen lääke (tietenkin ne eivät tarkistaa minun you tube kanavaa.) Eilen juttelin uutispäällikkö meidän paikallisen päivälehden rokotteista. Sen jälkeen myöntää, että reportterin työ on todella esittää molemmin puolin tarina toisin toimituksellinen puolelle paperia, hän päätti sitten lyödä minua vyön alle, jossa joitakin liity kysymyksiä ikään kuin Riitautetun anti rokote NEJM artikkeleita ja vastaavat. Sitten hän osuma ylös fluorin joka on raivoava keskustelu minun maakunta, ja tietenkin kovaäänisesti kehotti hänen paperi, joka väittää, että ei ole fluoria kysymys. Vakiintuneen, kuten rokotteita. Ja kuten maallikko, pääsi oli röyhkeyttä kiistää minun uskottavuus otsonin Ebola, naurunalaiseksi mahdollisuus, että se saattaisi toimia, kun ei tiedä edes pienintäkään noin fysiologiaa joko. Älä välitä, että minulla oli toimittanut hänen päivittäin, taloudellisesti korosti paperi kuten useimmat näinä päivinä, kopio kutsukirjeen sain puheenjohtajan suvereenin maan tulla tekemään otsonia.Uutistoimittaja tietää paremmin! Ah hyvin.
Olin radiossa rokotteista tänä aamuna. Jos haluat kuulla, klikkaa: http://oneradionetwork.com/.../dr-robert-rowen-md-pharming-h.../ Huomaa, että käytin termiä "paha" podcast siitä, kuka on takana ja miksi. Kun olet lukenut "vieras" post täällä, ota huomioon, että sana. Ota huomioon myös hirvittävän Tuskegee kuppa kokeiluja hallituksemme tarkoituksellisesti suoritettu hyväuskoinen mustaihoisen. Tämä koe oli arvoinen Joseph Mengele palkinto, mielestäni. https://www.youtube.com/watch?v=-JP3Qa32IPw
Vaikka tämä kauhu mukana ei kohdella syphillis, vain iloisesti katsella sen etenemistä, wikipedia kertoo meille, että meidän hallituksemme meni Keski-Amerikan ja tarkoituksella tartunnan ihmisillä kauhea sairauksia kokeilla. http://en.wikipedia.org/wiki/Tuskegee_syphilis_experiment
Voisiko rokotus kokemus olla toista paljon laajemmassa mittakaavassa ????? Katso, että video, se on todella sen arvoista. Sitten, saatat ihmetellä, jos historia toistaa nyt, eikä hyväuskoinen mustan väestön, mutta hyväuskoinen koko väestön. Ne teistä pro pakko VAX, sen perusteella, mitä "he" kertovat sinulle, pitäisi todella nähdä tämän videon kokonaisuudessaan.
Tänään Haluaisin jakaa teidän kanssanne kappaletta Otin joka näyttää peili ajatukseni tarkalleen, vaikka hänen kommentteja isorokkorokote. Aion käsitellä tietoisen suostumuksen kysymyksiä melko pian.
Nyt lue tämä lääkärin oppinut tunteita. Olen kunnioittavasti pyytää pakko rokotukset ryhmää pohtimaan tarkkaan hänen kohdissa 2 (etiikka) ja 5 (oikeus hallituksen say..euthanize). Dr. Hieb on poliittisesti aktiivinen Iowassa. Haluaisin avoin arvoisan foorumin tähän.
Kirjoittanut Lee Hieb, MD, alunperin julkaistu World Net Daily kautta Alt-Market blogi,
Kuvernööri Chris Christie on moitittu tehdä hyvin yksinkertainen toteamus -, että vanhemmat (ja oletettavasti potilaat itse) pitäisi olla vapaus valita, rokottaa lapsiaan. Minua on pyydetty jo vuosia, mitä ajattelin rokotuksia, joten haluan antaa ulos asioita.
Ennen päästä tieteen, lets keskustella filosofia:
1. äänet pyrkivät väkisin rokottaa ihmiset ovat samat äänet pyrkii tukemaan naisen oikeutta valita abortin Roe v. Wade. Jos naisen ruumis on pyhä, jos hän on oikeus halutessaan antaa lapsi tai ei, jos hän on koko valta hänen ruumiinsa, miten hän ei ole oikeutta hyväksyä tai hylätä rokotus?
2. Lääkärin etiikka ovat selkeät: Ketään ei saa pakottaa käymään sairaanhoidon tietoon perustuvan suostumuksen ja ilman näiden suostumusta hoitoon. Tuomitsemme pakkosterilisaation 20- ja 30s, Tuskegee lääketieteellisiä kokeita tartuttaneet musta vankien ja natsien lääkettä mukana tahatonta "Eutanasia" kokeilua ja sterilointi. Miten voimme pakottaa rokotukset ilman lupaa? Rokotus on lääketieteellinen hoito riskit kuoleman. On täysin vastakkaisia kaikille etiikan lääketieteen valtuuttaa tämän riskin muille.
3. Tiede ei koskaan "totesi." Ideologit voi ajatella totuus on viimeistelty ("tiede on kiistaton"), mutta todellisuus on käsityksemme taudin ja hoidon päivitetään jatkuvasti. Aivan kuten Newtonin mekaaninen paradigma maailmankaikkeuden syrjäyttänyt Einsteinian fysiikan ja fyysikot tänään muuttaa mieltä, lääketieteen "totuus" ei ole totuus pitkään. Yrittäessään määrällisesti muutos lääketieteessä, vuosia sitten kardiologian lehti keskusteltu "Half-life of Truth". Sydänlääkärit katunut heidän lehdessä 20-vuotias artikkeleita, kuinka paljon, mitä uskottiin sitten oli vielä uskottiin olla totta.Vastaus? 50 prosenttia. Joten kardiologian, ainakin - ja kaikilla lääketieteen enemmän tai vähemmän - vain puolet siitä, mitä uskomme nyt silti totta 20 tai niin vuotta.Viimeinen sana rokotuksia ei ole. Se ei ole edes alkanut kirjoittaa.
4. Jos uskot ehdottomasti hyötyä ja suojaava arvo rokotuksen, miksi se mitä muut tekevät? Vai ei tehdä? Jos uskot, että sinun tarvitsee rokotuksen olla terve ja suojattu, sitten kaikki keinot rokottaa lapsesi ja itsesi. Miksi sinun pitäisi edes olla huolissaan, mitä naapuri tahtoo tehdä lapselleen - rokotuksen työt?Ajatus laumaimmuniteetin perustuu edelleen siihen ajatukseen, että yksittäisissä tapauksissa rokotteet todella ovat suojaavia.
5. Jos luulet hallitus on oikeus väkisin rokottaa ihmisiä - hyvästä yhteiskunnan - mitä on estää heitä väkisin sterilointia ihmisiä, tai väkisin euthanizing ihmisiä, tai väkisin istuttamalla paikannuslaite - hyvästä yhteiskunnan? Teet ajatella nämä esimerkit ovat äärimmäisiä (vaikka kaksi kolmasosaa on tapahtunut), mutta periaate on sama. Annatte hallitus on viime kädessä valta kehoa.
Joten, olen kysyi: "Miksi ei rokottaa lapsesi? Mikset influenssarokotteen? "No, uskon valinta on sinun. Olen peittivät ajattelua influenssarokotteen artikkelissa lehdessä Association of American Physicians ja kirurgit, saatavilla verkossa, mutta tässä on muutamia faktoja lasten rokotukset, jotka saavat minut ajattelemaan kahdesti niiden käytöstä. Olen jäljittää nämä kohdat takaisin lähteeseen, joten nämä eivät sokeasti uusintapainos kuulopuheiden Internet artikkeleita. Joissakin tapauksissa löysin julkisen viittauksia olla väärässä, mutta tiedot ovat oikeita, kun sain lähde. Suuri osa tästä on peräisin hallituksen raportointia. Kuka tahansa voi tutkia taudin esiintyvyys lukemalla MMWR (sairastavuus ja kuolleisuus Viikkoraportti) CDC ja päästä hakukone VAERS (Vaccine komplikaatio raportointi sivusto) osoitteessa http://www.medalerts.org/vaersdb/index.php.
1. Vuodesta 2005 (ja jopa ennen sitä), ei ole ollut kuolemantapausta tuhkarokkoon, mutta on ollut 86 kuolemista tuhkarokko - 68 heistä alle 3 vuotias. Ja oli lähes 2000 käytöstä.
2. maat käyttävät BCG rokotuksia tuberkuloosin esiintyvyys tyypin I diabeteksen alle 14 on lähes kaksinkertainen. ("Tartuntatauti Clinical Practice" no. 6 sivua 449-454, 1997)
3. Kuten raportoitu Lancet vuonna 1995, tulehduksellinen suolistosairaus (eli Crohnin ja haavainen paksusuolen tulehdus) on 13 kertaa yleisempää henkilöillä, rokotettu tuhkarokkoa.
4. sisäkkäisiä tapauskontrollitutkimuksessa sisällä yleislääketieteen Research Database (GPRD) Yhdistyneessä kuningaskunnassa, potilaat, joilla oli ensimmäinen MS (multippeliskleroosi) diagnoosi tallennettu verrattiin valvontaa.Tekijät päättelivät, että immunisaatio rekombinantti hepatiitti B -rokote liittyy kolminkertainen lisääntynyt riski sairastua MS (Hernan et ai., 2004). Ei suurentunut MS liittyi muiden rokotteiden, johon sisältyi jäykkäkouristus- ja influenssarokotukset.
5. Vuonna 1982 William Torch, tuottelias tutkija ja julkaisijan Neurologic aiheista, esitelmöi (julkaistaan myöhemmin) American Academy of Neurology tarkistaa SIDS kuolemia. Hän kertoi, että 100 peräkkäisen tapauksissa 70 prosenttia Kätkytkuolemien kuoli kolmen viikon kuluessa pertussisrokotus. Erittäin vakuuttava vahvistus, Japanin prefektuuri pysähtyi rokoteta jälkeen liittämällä SIDS kanssa hinkuyskärokotteen. Se on lukemisen arvoinen koko kuvauksen Viera Scheibner, PhD:
Vuonna 1975 noin 37 Seimi äkillisiä kuolemia liittyivät rokotuksen Japanissa. Lääkärit yhdessä prefektuurissa boikotoivat rokotukset, ja kieltäytyi rokottaa.Japanin hallitus kiinnitti huomiota ja pysähtyi rokoteta alle 2-vuotiailla. Kun immunisaatio lykättiin lapsi oli 24 kuukauden iässä, kätkytkuoleman tapauksissa ja väitteet rokotteen liittyvät kuolemat katosi. Japani zoomataan korkealta 17. sijalla lapsikuolleisuus alimpaan lapsikuolleisuuden maailmassa, kun he pysähtyivät rokoteta. Japani ei rokottaa lapsia alle 2 vuotta välillä 1975 ja 1988, 13 vuotta. Mutta sitten vuonna 1988, japanilainen vanhemmat saivat valita aloittaa rokottamatta tahansa välillä 3 kuukautta ja 48 kuukautta.Ministeriö valmisteluryhmän opiskeli 2720 kätkytkuoleman tapauksiin välillä 1980 ja 1992, ja ne todettiin, että niiden hyvin alhainen kätkytkuoleman korko nelinkertaistui.
6. postikyselynä tehtiin 635 lasta Alankomaissa vuonna 2004. vihurirokko ja hinkuyskä (pertussis) olivat kaksi kertaa yleisempiä rokottamattomia lapsia. Kuitenkin kurkun tulehdukset, korvatulehdukset, rheumatologic valituksia, kouristukset ja kuumekouristukset olivat paljon yleisempiä rokotetuilla ryhmässä. Aggressiivinen käyttäytymiseen jaksot olivat kahdeksan kertaa useammin rokotettu lapsia, ja Unihäiriöisen useammin. Risat poistettiin 33 prosenttia lapsista oli rokotettu vs. 7,3 prosenttia rokottamattomia.
7. Vuonna 1947 ensimmäiset raportit aivojen tulehdus ja krooninen aivovaurio, kuoleman jälkeen pertussisrokotus alettiin julkaista (Brody, 1947; Byers ja Moll, 1948, Low, 1955, Berg, 1958, Strom, 1960, 1967 ; Dick, 1967, 1974; Kuhlenkampff, 1974; Stewart, 1977, 1979). Mutta se kesti yli 40 vuotta yhteistä todisteita ennen Koululääketiede päätti, että oli totta -1981 National Lapsuus enkefalopatia Study (NCES) ja vuonna 1991 ja 1994 Institute of Medicine, National Academy of Sciences.
Vuonna 1991, kun tarkastellaan rokotteen turvallisuutta, Institute of Medicine myönsi, "Vuoden sen tarkastelun, komitea kohdannut monia puutteita ja rajoituksia tiedon joissa suoraan tai välillisesti rokotteiden turvallisuutta. Näitä ovat riittämätön ymmärrys biologinen mekanismeista haittavaikutukset seuraavan luonnollisen infektion tai rokotukset, riittämättömiä tai epäjohdonmukaisia tietoja tapauskertomusten ja tapauksessa sarja, riittämätön koko tai pituus seurannassa monien väestön perustuu epidemiologisissa tutkimuksissa [ja] muutamia kokeellisia tutkimuksia julkaistaan suhteessamäärä epidemiologisissa tutkimuksissa julkaistu. "
Joten seuraava kysymys on: Onko rokotus toimii? Onko se todella suojaa sinua tautia?Vastaus on vaihteleva. Isorokkorokote näyttää olevan lähes yleismaailmallisesti suojaavan hyvin tappava tauti isorokko, ja rokotteen käyttö johti taudin hävittämiseksi luonnossa. Mutta likainen pikku salaisuus viime puhkeamista sikotauti, tuhkarokko ja hinkuyskä on - ne esiintyvät rokotetuilla ihmistä erittäin rokotettu väestön!
Vuonna 2006 epidemia sikotauti puhkesi minun Iowan osavaltiosta. Lopulta 11 valtiota raportoitu 2597 tapauksia sikotauti.Valtaosa sikotauti tapauksista (1487) on raportoitu Iowa. Kuten raportoitu "sikotauti Epidemia - Iowa, 2006," "Vaikka valvonta ponnisteluja ja erittäin rokotettu väestöä, tämä epidemia on levinnyt koko Iowa ja mahdollisesti naapurivaltioihin." Mukaan CDC, "Vuoden prevaccine aikakaudella lähes jokainen Yhdysvallat kokenut sikotauti, ja 90 prosenttia tapauksista sattui lasten keskuudessa, vaikka 97 prosenttia aloittavista lapsista koulun Iowassa oli saanut kaksi annosta MMR rokotetta. "Huomattavaa on, että epidemia tapahtunut suurimmaksi osaksi nuorten aikuisten college-ikä, joka oli saanut rokotteen. Vain 6 prosenttia sairastuneista tiedettiin rokottamattomat, 12 prosenttia sai yhden annoksen MPR rokotteen, 51 prosentilla oli kaksi annosta MPR-rokotteen ja 31 prosenttia (lähinnä aikuiset) eivät olleet varmoja niiden immunisaatiotausta.
Vuonna 2008-2009, Australia oli epidemioita hinkuyskä ja tuhkarokko. Terveysviranomaiset täytyy paljastaa rokotuksista lasten epidemioita. Kahdeksankymmentä-neljä prosenttia Australian lapsista sai hinkuyskä olivat täysin rokotettu, ja 78 prosenttia, jotka saivat tuhkarokko oli kirjaa tuhkarokkorokotuksesta.
Vuonna 2010 puhjennut hinkuyskä Kaliforniassa, reilusti yli puolet uhreista oli täysin rokotettu.
Hinkuyskä jatkuvasti vähentynyt Yhdysvalloissa yli 100000 tapausta vuonna 1922 noin 1978, kun 2063 tapauksia raportoitiin. Tämä vuosi, pertussisrokotekomponentit tuli valtuutettu koulunkäyntiä. Alussa noin 1995, kun Yhdysvalloissa oli 5137 tapausta, ilmaantuvuus on lisääntynyt, ja vuonna 2012, jolloin yli 48000 tapausta raportoitu, mukaan lukien 20 kuolemantapausta.Suurin osa kuolemista oli vastasyntyneillä alle kolmen kuukauden ikäisiä. Miksi näin tapahtuu? Se ei ole, koska ihmiset eivät ole tulossa rokotettu.CDC sanoo yli 84 prosenttia alle 3-vuotiaista on rokotettu neljä annosta hinkuyskärokotteen. Mutta nykyinen rokote ei sisällä kaikkia kantoja hinkuyskää. Ja kaikkein alttiimpia taudin - pienet imeväiset - eivät pysty ottamaan rokotteen. Koska vanhemmat lapset ja aikuiset ovat paljon vähemmän todennäköisesti kuolee hinkuyskä, kysymys, joka on pyytänyt on tämä: Onko rokotus tehokas tuottamaan vasta-siirto äidistä lapseen? Vai onko parempi antaa luonnollisen taudin esiintyvän?
Lopuksi, se kääntyy pois, että kuoleman ja työkyvyttömyyden monista lastentauteihin on ehkäistävissä muilla keinoin kuin rokotus. Vitamiini on tunnettu jo 1930-luvulta vähentää kuolleisuutta tuhkarokkoon 60 prosentilla. D-vitamiini on suojaava virussairaus. Ja lukuisat kirjoittajat ja tutkimukset ovat osoittaneet haitallisia vaikutuksia kemiallisten antipyreettien (kuume alentavat lääkkeet) luonnon taudin kulun - käytäntö vielä valitettavasti yleisesti käytössä Amerikassa. Parempi käsitys tautimekanismeissa hyödyntäen ravitsemustukea ja parempaa tieteellistä huolta sairaan lapsen turvallisempia vaihtoehtoja laajaa rokottamista.
Ehkä yksi parhaista näkökulmia koko rokotuksen paradigma on saatu tri Harold Buttram, MD, FAACP:
Yhtenä päivän eläkeläiset varttunut Keskilännen valtion 1930, ja koska lääkäri, joka on käsitelty paljon lapsia, saatan olla erityinen näköalapaikka aikaa ja kokemusta huomioon muutokset, jotka ovat tapahtuneet terveys Amerikan lapset, koska suhteellisen viaton aikoina 1930-luvulla. Tällä kesäleirejä New Mexico Vuoria, että olin onnekas osallistua, ei poika ollut allergioita, mikään ei ollut lääkitystä, eikä poika oli koskaan sairas yhteisiä vaivoja tänään. Se oli paljon samaa kouluissa. En muista koskaan nähneeni lapsi tunnistaa helposti käyttäytymistä nyt kuvattu hyperaktiivisuus (ADHD) tai autismi.
Tänään jyrkästi, noin kolmasosa meidän nuoret ovat koetelleet kanssa 4-häiriöt (autismi, ADHD, astma, ja allergiat), kuten on kuvattu ja dokumentoitu tohtori Kenneth Bock. Koulu budjetit ovat kireät murtopisteiden tarjoamaan erityisopetuksessa luokat autististen ja oppimisen vammaisten lasten. Allergia ongelmat lisääntyvät, kuten pitkät linjat lasten koulun hoitotyön asemat niiden noontime lääkkeitä.
Voisiko nykypäivän lasten ja lapsuuden rokote ohjelmia, niiden jatkuvasti kasvava määrä rokotteita, olla osasyy tähän pahaenteinen terveyttä trendi? Kuten näkyy Yhdysvaltain kongressin kuulemistilaisuudet (1999 joulukuuhun 2004) kysymyksissä rokotteen turvallisuutta, jossa suuria puutteita rokotteen turvallisuuden testaus ilmoitettiin, se on todellinen mahdollisuus, että rokotteet voivat olla yksi tärkeimmistä, ellei tärkein syy tätä suuntausta.
Minäkin olen tarpeeksi vanha muistamaan näinä aikoina. Olemme muuttuvat rakenteessa tauti, mutta ei välttämättä tehdä lastemme eikä itse terveempiä. Olemme muuntaa hyvänlaatuinen lapsuusiän sairaus osaksi vakavampia aikuisten tauti. Harkitse vesirokko rokotteen. Meillä oli vesirokko osapuolille, jos pienet lapset olivat tarkoituksella altistuneet lapset sairaita vesirokko. Niinä päivinä, jokainen äiti tai isoäiti tiesi, että oli turvallisempaa pikkulapsille saada taudin varhaisessa vaiheessa eikä vasta teini-iässä. Nyt rokottaa, mutta tietenkin, että rokote on tehokas vain 15-20 vuotta, joten nyt aikuisten on jatkuvasti rokottaa uudelleen tai vaarassa saada hengenvaarallisen vakava muoto vesirokko.Vyöruusu uptick johtuu suoraan puute uudelleen altistuminen ikäihmisten villi chickpox virus. Mutta ei hätää - lääkeyhtiöt voivat myydä meille vyöruusu rokote tautia edellisen rokotteen luotu.
Olemme unohtaneet, että useimmat normaalit lapset, lapsuus sairaudet ovat hyvänlaatuisia. Kuten kertoi noin sikotauti Iowa Kansanterveystieteen laitos Manual "on yleisempää vauvoilla, lapsilla ja nuorilla aikuisilla. Ihmisiä, jotka eivät ole immunisoitu,> 85 prosenttia on sikotauti aikuisikään mennessä, mutta oireet voivat olla lieviä, ja siksi ei ole tunnustettu. "
Lopussa päivän, kysymys on yksi vapauden, ja vapaus on vapaus valita - vaikka teemme huono valinta. Väite siitä, että minun täytyy rokottaa lapseni hyvästä yhteisön on paitsi tieteellisesti kyseenalaista, se on epäeettistä ohjenuora. Se on argumentti kaikki diktaattorit ja totalitarismin ovat käyttäneet. "Toveri, sinun täytyy työskennellä väsymättä hyvän kollektiivisen. Sinun täytyy luopua rahaa ja omaisuuden hyvä kollektiivisen, ja nyt ... sinun täytyy antaa meille mahdollisuuden pistää lapsesi kanssa, mitä me pidämme on hyvä kollektiivinen. "Jos amerikkalaisten eivät kestä tätä, niin olemme menetetty. Koska olemme menettäneet omistukseen itseämme. Kehomme eivät enää pelkästään meidän - me ja lapsemme voivat olla komennettiin varten "suuremman hyvän."
Kiitos jakaa !!!

tiistai 10. helmikuuta 2015

NWO eli New World Order vai Multipolar valtioiden yhteistoiminta?

Tästä aiheesta on vaikea saada kiinni olematta lemantumasta salaliitoteoreetikoksi. Kumminkin kun pisteitä yhdistelee niin kuva alkaa muodostuun. Se ei ole kovin kiva minun mielestäni. En usko että kaikkia kansoja voidaan pakottaa samalaisen järjestelmän alle. Usa kokeili sitä taas Irakissa mutta kaikki voi nähdä sekasorron minkä se aiheutti. (Chile, Argentiin, Libya ym. saaneet kokea saman) Vahva on heillä tahto kumminkin.

Vastavoimia  tarvitaan  mutta hinta niiden koetteluun voi olla suunnaton. Taistelujen on loputtava NYT tai kohta on liian myöhäistä.

Lukekaa tämä. Tiedän että tätä mediaa kritisoidaan monilla sanoilla ja argumenteilla mutta lulekaa asia ja päätelkää itse. Ei siitä ainakaan mitään vahinkoa ole että katsoo asioita toisestakin näkökulmasta.



http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=12824

Putin: Venäjä ei tule koskaan hyväksymään yhtä maailmanhallitusta - Uutta Maailmanjärjestystä
Venäjän presidentti Vladimir Putin teki lauantaina...

maanantai 9. helmikuuta 2015

Hienoa. ISIS:tä vastaan iskettiin netissä "Anonymous":sen toimesta.

Huippua. Meissä on joukkovoimaa. Netti on vahva ase. Väärissä käsissä haitallinen mutta ase myös oikeuden puolella taisteleville. 
Pedofileja vastaan samalainen kampanja. Luulis viimestään nyt alkavan rikolisten puntit tutiseen.
Ps. Tämän porukan nimissä voi toimia vääriäkin voimia. Nämä tuntus olevan oikealla asialla.
The Anonymous “hacktivist” group, took over dozens of accounts on Twitter and Facebook, which have been overtly used as recruiting tools for the group to gain...
ANONHQ.COM

torstai 5. helmikuuta 2015

Yle: Terrorismi nostaa päätää euroopassa, kokouksen liepeilläkin on luvassa mielenosoituksia.

Eli onko mielenosoittajat nyt terroristeja?
Vai onko mielenosoittajat osoittamassa mieltään terrorismia vastaan?

http://areena.yle.fi/tv/2641882

Rokotteet. Pelottelu käynnissä.

Rokotteet.
Pelottelukamppanja on taas käynnissä.
Suomessakin jo kohutaan kun jenkeissä Disny World:issä on joku ryökäle tartuttanut tuhkarokkoa. Lapsiaan rokottamattomat vahemmat on tietenkin syyllisiä. Mutta mihin?
On meidän jokaisen oikeus päättää mitä kroppaamme laitamme ja toistaiseksi myös lastemme. Me olemme silloin myös vastuussa mahdollisista ongelmista mitä se päätös tuo. Jälkiviisaus on näissäkin aina helppoa.
Elämämme on täynä riskejä. Lähdemme matkalle autolla, silloin olemme suuressa riskissä kuolla tai vammautua ja samaalla voimme tappaa myös muita liikkeellä olijoita. Sen riskin olemme valmiita ottaan kumminkin. Jätämme rokotteen ottamatta otamme riskin esim. siihen että tuhkarokossa saatoimme kuolla kompikaatioihin oli 0,1-0,2% todennäköisyydellä 1970-luvun hoidoilla. (Rokotukset alotettin suomessa 1975) Minä kerkesin tuhkarokon sairastaa silloin ja selvisin onneksi kotihoidolla. Muistan silmien valoarkuuden hyvin.
Pelottelukamppanjan ydin on vanhempien syylistäminen vaikka lapsi selviäis hyvin sairaudestaan. Erikoista on että ne jotka rokotteen ottavat ovat turvassa sairaudelta näinhän meille ainakin kerrotaan. Eli ei heidän tarvi olla peloissaan?
Ymmärrän vanhempia jotka eivät ainakaan kaikkia rokotteita ota. Viimestään sikainfluensa ja narkolepsia tapaukset avas kaikkien silmät. Ainakun pistät vieraita aineita kehoosi siihen liittyy riski. Tunnemeko kaikki riskit. Miksi hyvinvointi valtioissa autoimmuunisairaudet (tautien määrä valtava) lisääntyy räjähdysmäisesti? Autismi lisääntyy? Narkolepsia? Ym vaivat. Niin, emme tiedä. Ehkä se on tosiaan monien tekijöiden summa.
Minä puollustan rokotteita, vaikka varmaan jo luulitte että en ole niiden kannalla. Ne ovat mahdollistaneet kaiken tämän hyvinvoinnin. Mutta onko niistä ollut haittaa? Jonkun verran varmaan. Kuinka paljon, se meidän pitäs puolueettomati saada tutkittua. Tutkimuksissa saadaan vaan yleensä sellainen tulos kuin halutaan. Siksi kannustan teitä ystävät ottamaan selvää ennekuin tette päätöksen suuntaan tai toiseen. Peusteluja löytyy puoleen ja toiseen mutta meidä pitää saada päättää itse. Smoin kuin otamme riskin aina monessa muussakin asiassa. Sokeasti uskomien on vaarallista. Uskoimmehan ennen että maakin on litteä.
Rokotteiden kannattajien ei kannata tuomita toisin päätäjiä, koska hehän ovat turvassa rokotteen suojassa. Vai kenties he ovat vihaisia sen takia koska (ali)tajuntaisesti ovat itse ottaneet riskin komplikaatioihin?
Myös heidän tuomitseminen että he esim.aiheuttivat lapsensa kuoleman omalla päätöksellän on väärin. Samanlailla meidän pitäisi tuomita vanhemmat jotka päästävät lapsensa koulutielle ja hän siellä jää auton alle ja kuolee. Me otamme siinäkin riskin. Eikö niin? Me kaikki vanhemmat voimme kuvitella ne tuskat ja itse syytökset joita kaiksita lapsiamme kohtaavista vaikeuksista (jopa kuolemista) syntyvät muutenkin.
Ps. Meillä on perheellä melkein kaikki rokoteet. Mutta nykyään harkitsen tarkaan mikä rokote on oikeasti tarpellinen ja millon se kannattaa ottaa. (rokote erissä on eroja)

maanantai 2. helmikuuta 2015

Törkeää. Pedofilit iskevät vastaiskun?

Uk:ssa on paljastettu pedofilien uhrien nimet jota ovat tulleet todistaan pedofileja vastaan. Onko tämä pelottelua sille että uhrit pysyisivät hiljaa? Meidän pitää taistella näitä hirviöitä vastaa.
Ohjeista laitoin aiemmin video.

http://rt.com/uk/227911-death-threat-abuse-victims/

Child abuse victims suffer ‘death threats’ after minister published names online
Survivors of child abuse claim they have endured death threats after a Commons committee chairman published swathes of emails containing the names of victims...