maanantai 31. lokakuuta 2016

Tilannehuone 27-26.10

Tässä kuvassa on historian havinaa. Presidentti Sauli Niinistö ja hylkeenpyytäjä Matts Kankkonen.
MT:n haastattelema Sauli Niinistö ihmettelee työttömyyspolitiikan hoitoa. Presidentin mielestä Suomessa on syytä vaalia ruuan omavaraisuutta.
MAASEUDUNTULEVAISUUS.FI
Tykkää
Kommentoi
Turvallisuuspolitiikan perusfaktoista kiinnostuneille, tässä on hyvä tietopankki. Sitä ylläpitää Kadettikunta eli yhteisö, johon kuuluu pääosa Suomen virassa ja eläkkeelä olevista upseereista. Klikkaamalla maan lipun kohdalta tulevat esiin sen tiedot.
TURPOPANKKI.FI|LISÄÄJÄ: SUPER USER
Tykkää
Kommentoi
Loistava kooste Syyriasta.
"Julkaistu 25.10.2016
Tutkiva toimittaja Bruno Jäntin katsaus Syyrian sisällissotaan ja niihin paikallisiin ja kansainvälisiin toimijoihin, joiden intresseissä ei ole demokraattisen yhteiskunnan rakentaminen Syyriaan."
Tutkiva toimittaja Bruno Jäntin katsaus Syyrian sisällissotaan ja niihin paikallisiin ja kansainvälisiin toimijoihin, joiden intresseissä ei ole demokraattis...
YOUTUBE.COM
Tykkää
Kommentoi
Pää- ja puolustusministeriemme mukaan venäläisten sotalaivojen ja lentokoneiden liikehdintä Itä-merellä lisää tuntuvasti jännitteitä alueella. Mutta USA:n ja Naton sotavoimien vastaava liikehdintä alueella ei lisää jännitteitä, vaan heidän mukaansa päinvastoin rauhoittaa tilannetta. Eikä meidän valtamedia edes uutisoi näitä jatkuvia USA:n ja Naton toimia alueella.
Tykkää
Kommentoi
EI KURJUUTTA KUMMEMPAA
Yhä useampi ihmettelee mihin maailman ja siinä samassa meidän periferiassa oleva talous on menossa. Björn Wahlroosilla on pallo hukassa pankkimaailmaa uhkaavasta katastrofista. Myös taloustieteilijät ovat hätää kärsimässä. Jotkut heistä ovat sitä mieltä, että taloustiede ei pysty ennustamaan tulevaa. Toiset ovat erimieltä. Enemmistön vuoksi rehellisimmät eivät uskalla kertoa työllisyyden kehityksestä, sillä se näyttää liikaa kauhuskenaariolta.
Helsingin…
Jatka lukemista
Kirjottaja on ammatilainen asiassa. Siksi ihmettelen montaa kohtaa kirjotuksessa.
Monessa kohtaa hän viittaat viralliseen tarinaan jota pitää tukea?
Eikö se tarkoita että hän haluaa rajoittaa sananvapautta ja vain virallisen tarinan mukaiset jutut on sallituja? Mediapooli siis voimissaan? Ei saa hämmnetää Suomalaisia ristiriitaisella tiedolla. Ajatuspoliisiako hän haluaa?
Eikö hän näe että Tzekeissä tapahtuu juuri nyt niin? Haluaako hän samaa Suomeen?
"Venäjän suhteen suomala
Näytä lisää
Euroopassa on pakko vastata Venäjän propagandaan. Sosiaalisessa mediassa syntynyt keskustelu tukee vaihtoehtoista maailmankuvaa, jossa Yhdysvaltojen asema kyseenalaistetaan. Venäjälle tämä käy (oikein) mainiosti.Vielä jokin aika…
JARMOKOPONEN.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI
Tykkää
Kommentoi
Ilmeisesti huhut koneiden manipuloinnista pitää paikkaansa?
Texas muuttaa äänestyksen digitaalisesta takaisin paperiseen ohjelmistollisen "ongelman" vuoksi
Chambers County election officials have executed an emergency protocol to remove all electronic voting machines.
BREITBART.COM
Tykkää
Kommentoi
Heikoimmat kärsii aina pakotteista.
Syyriassa nyt mm sairaat lapset.
Irak sitä ennen joutui kokemaan saman . Arviolta 500000 ihmistä menetti henkensä siellä.
Jenkeistä se oli hinta joka piti ja kannatti maksaa?
Nyt sama Syyriassa?
"Was it worth it?" "Yes, it was worth it."--Madeleine Albright. 1995, on the death of 500.00 Iraqi children under five as a result of the regime 
Näytä lisää
No life-saving drugs, necessary equipment, or chance of survival – RT’s Murad Gazdiev visited children in an Aleppo hospital who are suffering from cancer –…
RT.COM
Tykkää
Kommentoi
Aseiden kosto. Iskander-M. Ainutlaatuinen kuvamateriaali. Elokuva Arkady Mamontov.
Täällä jokin aika sitten keskusteltiin Iskader-M raketeista. Tässä hyvä esitys mitä ne oikeasti on. Video pitää sisällän muutakin tietoa sota vehkeistä. Video on venäjänkielinen mutta hyvin selkeästi tehty, joten paljon saa vaikka kieltä ei ymmärtäisi.
Tykkää
Kommentoi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti