maanantai 31. lokakuuta 2016

Tilannehuone 18-17.10

USA:ssa mikään lehti ei kerro että tilanne on nyt niin kireä että WW3 voi alkaa millon hyvänsä ja syylinen löytyy USA:sta.
Tämä InfoWars kanava on pelottelu kanava mutta nyt se on koonut koko viimeaikaisen tapahtumaketjun yhdelle videolle.
Ja kyllä, Alex on seko.
Aika kattava vai mitä?
The mainstream media covering for Barack Obama and Hillary Clinton who are both doing their best to start WW3 with Russia. Help us spread the word…
YOUTUBE.COM
Tykkää
Kommentoi

Tärkeä tapaaminen.
Toivottavasti Putinilla on vielä ässä hihassa.
Nyt liennytyksen tielle.
Merkel ja Hollande treffaa Putinin huomenna! Joko Putin saa Ranskan ja Saksan vakuutettua heidän lyönen vetoa väärälle hevoselle ?
Es ist der erste Deutschlandbesuch Putins seit zwei Jahren: Merkel und Hollande unternehmen nun in Berlin einen neuen Versuch, mit dem Kreml-Chef im…
WELT.DE
Tykkää
Kommentoi
Pyssyt, puukot ja sapelit -keräys on tuottanut 81 000 euroa jihadistien uusiin leluihin. Hyvä Suomi!.
Onneksi poliisilla on aikaa jahdata suomalaisia, jotka ovat sanoneet väärän sanan sosiaalisessa mediassa. Puhumattakaan erään epäillystä rahankeräyksestä, niin ei jää aikaa puuttua tähän jaloon kansainväliseen avustustoimintaan.
Voisimmeko mitenkään saada ensi vuoden kehitysmäärärahoista ja luterilaisen kirkon avustuksista, Sakon kivääreitä ja sianlihatonta hernekeittoa näille hädänalaisille jihadisteille?
Julkisuudessa viime viikkoina useasti esillä ollut suomensyyrialainen Rami Adham kerää parhaillaan netissä rahaa. Gofundme-sivustolla käynnissä oleva keräys on…
HELSINGINUUTISET.FI|LISÄÄJÄ: MARIKA LUMME
Tykkää
Kommentoi
Näin se menee. Mosulissa sankarillinen USA pelastaa siviilejä raakalaismaisen ISIS -joukon kynsistä. Aleppossa taasen roisto-Venäjä pommittaa vain siviileitä ja siellä on vain maltillisia kaulankatkojia.
Jos ei suomalainen jo tästä tarinankerronnasta ala tajuta tätä käynnissä olevaa propagandaa, niin minusta hänelle saa ihan huoletta sanoa että onko hänelle aiheutunut muita ongelmia kengännumeroa pienemmästä älykkyysosamäärästä?
Isisin hallitsemassa Mosulissa siviilit odottavat suurhyökkäystä kuin vankilassa.
ILTASANOMAT.FI
BRICS Haluaa lopettaa sodat ja Valtioiden tukeman terrorismin.
Eikö olis hyvä idea?
Miksi siitä ei kerrota meillä?
Länsimaiset arvotko sen kieltää?
Lehmann: 'For those who haven't yet noticed, the so-called war in Syria is a war with combat operation in Syria, Turkey, Iraq, Iran, Jordan, the Israeli-occupied Golan, Lebanon, Egypt's North Sinai, Libya, Yemen and Saudi Arabia.. for now.. and its getting worse.'
The leaders of Brazil, Russia, India, China and South Africa (BRICS) during the…
NSNBC.ME|TEKIJÄ: NSNBC INTERNATIONAL