tiistai 30. kesäkuuta 2015

Facebook kerää tietoja ja urkkii kaikki linkit joissa käyt.

Facebook kerää tietoja ja urkkii kaikki linkit joissa käyt. Ärsyttävää ja on lainvastaista. Tässä on myös mielestäni pelottelu ase myös käytössä. Meitä on yritetty opettaa/pelotella että kaikki mitä tänne kirjotat jää tänne ikuisiksi ajoiksi. Totta. Mutta jos nyt ole asoista jotain mieltä niin eihän se tarkoita että en mielipidettäni saisi vaihtaa? Internetti on nykyisille vallankäyttäjille suuri mahdollisuus mutta myös uhka. Mitä jos ihmiset alkaa vaihtamaan mielipiteitään ja tietojaan enenevässämäärin toisilleen? Sillä itse katson että esim. tämä Face auttaa hahmottamaan kokonaiskuvaa mitä maailmalla tapahtuu. Katson että hyöty korvaa haitan. Mitä mieltä te olette?
Facebook now harvesting the list of all the other websites you visit: total online surveillance is here
NATURALNEWS.COM

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Tekoäly AI:n kehittely vaarallista?

Maailman viisaimmat ihmiset ovat varoittaneet meitä keinoälyn kehittelystä. Kukaan valtio ei kuitenkaan anna etulyönti asemaa toisille tietokoneälyn kehittelyn saralla. Sotateollisuus on sen innokaimpia kehittelijöitä. Tässä vähän kuvaa missä mennään. Koneella on jo kyky soveltaa tietojaan ja jopa asennetta löytyy. Huolestuttavaa?
Machine is asked to define morality, gets annoyed when it can't.
BLOGS.WSJ.COM|HENKILÖLTÄ AMIR MIZROCH

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Puppet Masters, narustavetelijät pomottaa päättäjiämme ja meitä. Tässä heistä yksi George Soros.




Tuo George Soros tuntuu vetelevän naruja monessa sotkussa. Tässä hän ennustaa väkivaltaisuuksia USA:ssa:http://www.telegraph.co.uk/.../George-Soros-predicts... Ja tässä jutussa tulee ilmi että hän on tukenut Ferkusonin aktivistiryhmiä vuoden 33 milj dollarilla ennen väkivaltaisuuksia. Ilmeisesti mielenosoittajille oli luvattu jopa maksu?http://www.washingtontimes.com/.../george-soros-funds.../...

George Soros, the billionaire investor, has predicted riots on the streets and global class war as the economic...
TELEGRAPH.CO.UK

maanantai 15. kesäkuuta 2015

Lainaus "Joukkohukkumisten taustalla Libyan epäonnistunut vallanvaihto"

Hyvä kirjoitus. Suosittelen lukemaan.



Joukkohukkumisten taustalla Libyan epäonnistunut vallanvaihto
Viime viikon aikana on jälleen haaksirikkoutunut useita pakolaisveneitä Välimerellä. Useita satoja ihmisiä on menehtynyt, maksettuaan ensin salakuljettajille kaiken...

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kumpi pullistelee USA vai Venäjä?

Jos asia ei olis vakava niin lähinnä huvittaisi otsikointi.


http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1434242453417.html

http://fi.wikipedia.org/wiki/Nato


"Ensimmäinen Naton laajeneminen tapahtui Saksojen yhdistyessä 3. lokakuuta 1990, jolloin Saksan demokraattisesta tasavallasta tuli osa Saksan liittotasavaltaa ja sotilasliittoa, kuten sovittiin 2+4-sopimuksessa (saks. Zwei-plus-Vier-Vertrag) Saksojen ja miehitysvaltojen välillä Moskovassa 12. syyskuuta 1990. Neuvostoliiton hyväksymisen saavuttamiseksi sovittiin, ettei ulkomaisia joukkoja tai ydinaseita sijoitettaisi Itä-Saksaan, eikä Nato laajenisi itään.[19]"

Naton laajeneminen jatkui... Viro, Latvia ja Liettua liittyivät puolustusliiton jäseniksi. 1. huhtikuuta 2009 Albania ja Kroatia liittyivät myös Naton jäseniksi..."

"Nato ei voi vuonna 1990 Venäjän kanssa tekemänsä sopimuksen mukaan sijoittaa Saksan itäpuolella oleviin jäsenmaihinsa pysyviä joukkoja kuten Balttiaan."


New York Times: Yhdysvalloilla uusi Venäjä-suunnitelma – tuhansia sotilaita ja raskasta aseistusta
Venäjä pullistelee ja kasvattaa sotilaallista jännitystä Euroopassa. New York Times kertoo, millaisen viestin Yhdysvallat lähettää Venäjälle.

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Luotettava tutkimus: Saksalaisista vain 55% kannattaa NATOA.

NATO on yhä epäsuositumpi saksalaisten keskuudessa. Vain 55 % kannattaa yhä NATOA, kun luku oli kuusi vuotta sitten 73 %. Valtaosa (58%) ei lämpene myöskään ajatukselle, että saksalaiset lähtisivät puolustamaan NATO:n joukoissa esimerkiksi Itä-Eurooppaa.


lauantai 6. kesäkuuta 2015

Rauhan säilymiseen on vielä toivoa.

Toivoa on että rauhanpuollustajat saavat äänensä kuuluviin. Kipinä on pieni mutta olemassa. Tällaiset rohkeat miehet kulkevat eturintamassa.http://en.wikipedia.org/wiki/Ray_McGovern
Tässä hänen puhe Washington DC:ssä reilu kuukausi sitten.
Raymond McGovern (born August 25, 1939) is a retired CIA officer turned political activist. McGovern was a CIA analyst from 1963 to 1990, and in the 1980s chaired National Intelligence Estimates and prepared the President's Daily Brief. He received the Intelligence Commendation Medal at his retireme…
EN.WIKIPEDIA.ORG

Ilmastonmuutos ja Propaganda

Ilmastonlämpeneminen tuntui olevan faktaa. Nyt jo alkaa tiedeyhteisökin rakoileen. Pitää pysytellä faktoissa. Ennusteet ja mallinnukest ovat aina jonkun mielipiteitä.

Niinpä niin. Eihän meitä länsimaita ainakaan vedätetä?
Kiitos hyvästä kuvauksesta. Olen aina pitänyt historiasta. Toivottavasti tämä ilmastokohu pian poistuisi takavasempaan, pois meidän lompakoitamme rosvoamasta.
ILMASTOREALISMIA.BLOGSPOT.COM

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Etelänapa sulaa vai sulaako? Ennätys vuosi jäänmäärässä, 3 vuosi peräjälkeen?

Etelänapa sulaa vai sulaako? Ennätys vuosi jäänmäärässä, 3 vuosi peräjälkeen?

Päätelkää itse. Faktoja tässä:

SPECIAL REPORT | S0 News May 30, 2015
SPECIAL REPORT LINKS: Top 6 Climate Change Problems: https://www.youtube.com/watch?v=4Ew05sRDAcU STAGE SET: Antarctica is Melting:http://www.natureworldnews...