torstai 26. maaliskuuta 2015

Germanwings lento-onnettomuus Alpeilla. Toinen mustalaatikko?

Viimeiset tiedot viittaa siihen että toinen lentäjistä on vain ollut ohjaamossa. Ohjaamon ovi voidaan avata ulkopuolelta hätäkoodilla jos sisälläolija ei ole sitä erikseen estänyt. Kymmenen uutisissa 25.3.2014 ranskan presidentti Hollande keroi että toisestakin mustasta laatikosta on löydetty kuoret? Konehan löydettiin tiistaina ja seuraavana päivänä vasta jatkettiin turmapaikan tutkintaa. Epäilys: Joutuiko Ranskan ilmavoimat ampumaan koneen alas tuhoamalla sen moottorit? Yritän saada uutisten videon tähän linkitettyä. Jostatin syystä Hollandin lausuntoa ei muualta löydy kuin tuosta kymppiuutisten klipistä? Tässä Clippi kymmenen uutisista. Joudun luottamaan heidän suommennokseen koska Ranskan kieli ei minulta taivu.

https://www.youtube.com/watch?v=SAKdgpJWsiQ&feature=youtu.be



Germanwings 4U9525: Presidentti Holland ja toinenmustalaatikko? Second Blackbox cover?

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Minijääkausi voi olla lähellä.

Vihdoin tutkijatkin huomaa että aurinkokin on jossain osassa vaikuttamassa ilmastoomme. Ok, provokaatio oli tuo. Nälkävuodet oli suomessa viimeksi kun näin tapahtui.

Tästä hieman faktaa.
http://yournewswire.com/sun-is-extremely-quiet-scientists-worry-we-are-entering-ice-age/


Sun Is Extremely Quiet, Scientists Worry We Are Entering Ice Age
The sun is currently experiencing its weakest solar cycle in over a century according to scientists. 'The sun is flatlining. For the 6th day in a row, solar